Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()? ? ? Şimdiden iyi bayramlar ozaman
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()yarın topu doksana vururlar :)
KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Açmam millet kazansın. Ama yine bi koku aldı bunlar bugun yarın bir hareket var sanki
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()sen olsan açmazmısın :)
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()İyi bayramlar hocam yok Sattım ben akşam 3 tur yaptım. Bereket versin.. Şuan almaya fırsat vermiyor Heryer makası açmiş
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Kafir tfx Makaslar açmiş
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()aman hocam bırakın şu 19 usd yi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Hocam az miktar hisse aldim 44.40 civarı düşer se takviye yada stop artarsa kâr cebe yaparım sıkıntı yok
Iyi bayramlar dilerim zaten 13 .00 da bist kapanıyor bankalardan zaten al sat yapmıyorum malum makaslar ve manevraları bıktırdı
1BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()D1 Strateji Aşşagı Döndü Şuan! Sanırım 19 Usd Görüp Sonra 30 Olacak..
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Alım için izlemekte yada beklemekte fayda var bence geri çekilme yaparsa yine bekletebilir şubattan temmuz sonuna zor yükseldi 2 gun de zirve yaptı ne olacağını kestirmek zor
Ons olarak yavaşladı yükselişi dolar kurunun artmasına bağlı
Aynı şey gr ons içinde geçerli
1950 yi aşağı kırarsa 1900 ler gelirse hiçç şaşırmam
Tabi sonra yön ne taraf olur görmeden demek zor
Ons larda yaşanan bahar havası yavaşça azalıyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Öyle Bir Yere Geldiki Akşam ABD İle 19 Dolarlar Yada 26 Dolarlar Gelmesi İçten Bile Değil...