Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 23:35:23
EUR 35.9598 23:35:23
USD 34.5492 23:35:23
ALTIN ONS $2717.4500 23:35:23

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Gumus ons fiyat ve rsi degerleri

Rasyo fiyat ve rsi degerleri
İki grafiktede fiyat ve rsi indikatoru degerlerinde uyumsuzluk gorunuyor arkadaslar diplerde olusan uyumsuzluk fiyatin yuselecegini ongormemize neden olurken tepe degerlerde gorunen uyumsuzluk fiyatin dusecegi ongorusu aklimiza geyirmekte daha oncede fiyat ziplamalari oncesi bu uyumduzluklari gormus ve uyarida bulunmustik demistikki ya yukselmdye devam ederek uyumsuzluk giderilir yada fiyatta dusme beklentisi olusturur demistik yukselerek uyumsuzluk giderildi simdi yine ayni konuma donduk ya yukselisine devam edecek uyumsuzluk giderilecek yada duzeltme yaparak yoluna devam edecek arkadaslar her zaman dedigimiz gibi risk iki yonludur burada tavsiyem alim kovalayanlar ve tl si hala bulunanlar icin alim firsati yada ekleme yapma firsati olabilir malda olan arkadaslar icin ise stoplarina daha cok sahip cikmalari gerektigidir aldiginiz kararlar sizi bagladigini unutmayin arkadaslar gelecegi kimse bilemez soylenilen hersey sadece beklenti ve ongorudur kesinlik hic bir zaman yoktur

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Alim firsati verecek gibi duruyor ustadim ama kesinlik yok yataya bagladik iki yukari iki asagi gidiyor bir yone yol almaya basladigina odaklanacagiz

Birtek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Birtek ()

Hocam gumus sabah sattik bida alamadik alim verirmi sizce

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Allaj razi olsun ustadim tsk ederim

CONQUEROR__1453 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CONQUEROR__1453 ()

Sayın doganbey katkılarınıza. biz sahidiz. Üzmeyin kendinizi

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Nasip ustadim tsk ederim

VPN2400 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

VPN2400 ()

Üstat o tipe direk engel bas ben olsam bile engelleyin geçin Siteyi bırakmayın :)

4BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Cok tsk ederim ustadim boyle seyler gormemis olsam bu kadar emek vermeye calismazdim yeterki insanimiz kazansin kaybetmesin diye yirtiniyoruz ama beni ne zaman kusturecekler diyede bekliyorum bir yandan biliyosun her zaman iyiligin karsilik iyilik olmaz bu dunyada her yonu bastira bastira soyledigim halde risk alindigini belirttigimiz halde biri cikip senin yuzunden zarar ettim dedigi gun benim icin bu da bitecek nasip ne zaman bekliyorum :) Allah razi olsun cok tsk ederim msjiniza cok mutlu oldum

1BeğenmedimŞikayet

VPN2400 ()

Üstat allah razı olsun . Arkadaşı etiket yapacaktım ama yapmadım ayıp olmasın sabah mesaj atmış 15 bin zarar var diye şimdi beni dinleyen uçar yazıyor insanlarda kulak veriyor .
Sizin gibi üstatlar da olmasa siteye gelen malı mülkü bırakıp gidecek bir birine gaz vere vere . Emeklerinize , sabrınıza , tevazunuza teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Aynen oyle ustadim yavas yavas sizi grafik analizcisi yapqcagiz belliki :)

1BeğenmedimŞikayet

VPN2400 ()

Üstat grafiklerden anladığım 24 ons un üzerinde 26 var artarsa yürür gider aksi durumda da düzeltmesi var yanlış mu anladım özet olarak

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum