Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Alim firsati verecek gibi duruyor ustadim ama kesinlik yok yataya bagladik iki yukari iki asagi gidiyor bir yone yol almaya basladigina odaklanacagiz
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam gumus sabah sattik bida alamadik alim verirmi sizce
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allaj razi olsun ustadim tsk ederim
CONQUEROR__1453 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CONQUEROR__1453 ()Sayın doganbey katkılarınıza. biz sahidiz. Üzmeyin kendinizi
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Nasip ustadim tsk ederim
VPN2400 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Üstat o tipe direk engel bas ben olsam bile engelleyin geçin Siteyi bırakmayın :)
4BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cok tsk ederim ustadim boyle seyler gormemis olsam bu kadar emek vermeye calismazdim yeterki insanimiz kazansin kaybetmesin diye yirtiniyoruz ama beni ne zaman kusturecekler diyede bekliyorum bir yandan biliyosun her zaman iyiligin karsilik iyilik olmaz bu dunyada her yonu bastira bastira soyledigim halde risk alindigini belirttigimiz halde biri cikip senin yuzunden zarar ettim dedigi gun benim icin bu da bitecek nasip ne zaman bekliyorum :) Allah razi olsun cok tsk ederim msjiniza cok mutlu oldum
1BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Üstat allah razı olsun . Arkadaşı etiket yapacaktım ama yapmadım ayıp olmasın sabah mesaj atmış 15 bin zarar var diye şimdi beni dinleyen uçar yazıyor insanlarda kulak veriyor .
Sizin gibi üstatlar da olmasa siteye gelen malı mülkü bırakıp gidecek bir birine gaz vere vere . Emeklerinize , sabrınıza , tevazunuza teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Aynen oyle ustadim yavas yavas sizi grafik analizcisi yapqcagiz belliki :)
1BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Üstat grafiklerden anladığım 24 ons un üzerinde 26 var artarsa yürür gider aksi durumda da düzeltmesi var yanlış mu anladım özet olarak