Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
_osman_ ()Emeğine sağlık üstad herşey için teşekkür ederiz. iyi Günler
0BeğenmedimŞikayet
Kriptoloji ()Guzel yorumun icin tesekkur ederim. Oncelikle orta uzun vadeciyse beklemeni oneririm gunluk alsatciysan kar varsa yaptirirsin. Btc bir yerden duzeltme yapinca tekrar toplarsin. Yani atiyom sattin ve btc 11kya gitti fomo olup tepeden almaz gunlukcu. Sadece duzeltme yapilinca donus yerinden girer. Ben orta uzuncuyum misal onumuzdeki aylarda guzel yukselisler bekledigimden dolayi tutuyorum burdan 9kya da dusse tutarim.. yani gunlukcuyse kar cepte guzel olur uzuncuysan benim gibi sabirla beklersin.
Severjoe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Severjoe ()@Kriptoloji gözüm sağolasın her şey için, siteye üye olmamdaki vesile sensin aslında, normalde dışarıdan izliyordum seni ve formu. üye olduk. ancak burada herkes birbirine motive edici konuşmalı ve birbirinden destek almalı ani kararlar vermemek adına. sen bildiğin yolda gördükleri analiz edip paylaşıyorsun, sen her şeyi bilseydin zaten hiç kaybetmezdin sanırım:). tecrübelerini aktarıyorsun almak isteyen kendi yorumunu da katar bu işlere ortak olur. o basılan tuş var ya yada emir verilen tuşa "AL" veya "SAT" tuşuna sen basmadığın sürece sorumluluk herkesin kendine aittir. neyse sonuca gelelim benim yerimde olsan ne yapardın:) %50 kazandığımı gördüm anaparanın haricinde bekleyelim mi? yada önerin nedir benim için.
1BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()Hocam meyve veren ağaç taşlanır siz 2,3 gün önce etherum satmayın 300 doalrı görmeden rahat etmez demiştiniz fazlasıyla kazandırıdı mümkünse altcoin sepeti yapın 1 yıl bekleyin mükemmel para kazanırsınız demiştiniz senin emeklerin ödenmez biz her zaman desteğiz sana lütfen bizi yalnız bırakma sonsuz teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sezer_4134 ()Kral sen cevap verme bence, biz seni biliyoruz
Kriptoloji için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sülümer ()Siz ve sizin gibi insanlara yardımcı olmaya çalışan burdaki herkese çok tşkler...
0BeğenmedimŞikayet
Antepleee ()Hocam gereksiz insaları ciddiye alıp canını sıkma değmez son olarak ltc yorumunu merak ediyorum kaç aydır 40 larda dolanıyor btc etha ralli yaptı bunda kıpırdama yok hala fikrini merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
DiyarbakırlıBirisi ()sıkıntı etme bence @Kriptoloji arkadaş icindekileri kustu demekki eskiden beridir icinde tutuyor simdi de kustu rahatladı icindekilerini bi yarım saat sonra bi saat sonrada yaptıgının delikanlı adama yakısmayacağını anlayıp gelip özür dileyecektir senden . senden daha vicdanlı karakterliyse gelip dileyecektir zaten . neyse beni çok konusturdunuz :)
15BeğenmedimŞikayet
Kriptoloji ()Sen daha iyisini yap bizde faydalanalim. Benim adim hidir elimden gelen budur. Dunyanin en iyi analizcisi degilim ama en azindan insanlar zarara girmesin diye bir dava edinmisim. Bu guzel yolda yuruyen boyle bir amac guden kardesine ettigin laflar cok agir. Allah basa vermesin
Onur13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Superrbtc ()onurum uzatma kardeşim, herkes istediğini yapsın, bak tam çıkış trendindeyiz , hepimiz biliyoruz btc nin tersi pistir o yüzden morale çok ihtiyacımız oluyor, boşver o bunu yapmış diğeri başka birşey, güzel kardeşim,
bu arada eth bir ayrışsa btc den muhteşem olacak,
sevgiler
Onur13 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Onur13 ()Allah çarşına pazar versin de. İnsanlara geçen haftadan beri %10 kazandırdım demek bu ortamda çok saçma. Etherium 4 ağustosta 2.0 için testlere başlayacağını duyurduğu gün az aklı olan zaten oraya geçer ve ne kadar kar edeceği ortada. İnsanların parasıyla al sat demek kolay. Özür için çektiğin videoları sakın unutma ve bu kadar kesin konuşmayı öğrenememen başka bir konu.