Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()Basarili dostum yorumun onemli
0BeğenmedimŞikayet
setas ()Ogn icin bir yorumunuz var mı? Terste kaldım. 2 gün önce almıştım. Her gün %5 düşüyor. Dip diye almıştım ama dipsiz kuyuymus. Şimdiden emeğinize sağlık. Her zaman cevap yazamadım bile tüm yorumlarınızı okuyorum. Çok detaylı analiz yapıyordunuz. Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Rica. Bol kazançlar.. )
Dragonnn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dragonnn ()Teşekkür ederim, sabırla bekliyorum o zaman
legend84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()İndikatörler şu an negatif, alıcı toplamaya ihtiyacı var.
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Süper. Tahminim, Bitco'dan sert bir paraşütsüz iniş gerçekleşmezse en kötü, maksimum 1.4550-1.4950'ye kadar geri çekilir. İndikatörler, 4h'te buralar parçalı toplama yerleri olarak görülüyor. Saatlikte 1.5475, 4h'likte 1.5851'in üzerine çıkarsa, yukarı ivme artar ve 1.6769'lara kadar bollinger üst bandına atak yapmak ister. Kısaca biraz sabır gerekiyor. ; )
Sadece fikir olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Dragonnn ()1,24 civarı
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Kaçtan alım yaptın?
1BeğenmedimŞikayet
Dragonnn ()Waves yorumunuz var mı acaba, eth yerine ona girdim dün çok üzdü, satıp eth e geçmemek için zor tuttum kendimi, waves burdan gider mı yoksa düşer mı daha da
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum XMR ne olur yorumun çok değerli
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum günaydın maşallah yorumların çok isabetli tavsiye edecen burdan alım için altcoin varmı
0BeğenmedimŞikayet
__mühendis_ ()Teşekkür ederim
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Numara ve sosyal medya adresi vermek yasak, yout... üzerinden videolar var bakarsiniz daha detaylı bilgiler size yol gösterecektir..
__mühendis_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__mühendis_ ()Numaranızı yaazarmısınız bi arayıp bilgi alayım 2 dakika sizden öğrenmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba, alıcı satıcı emirlerinde hangi fiyatı belirlediyseniz sırası gelince alır.. Şuan ETH 284$ borsanizda ki USDT kuru üzerinden hesaplayabilirsiniz..
__mühendis_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__mühendis_ ()Merhaba ben ueni başladım ethereum dan usd ye geçtim btc türkden emirlerde bekliyor ne zaman onaylanır ve btcdeki usd bildiğimiz amerikan dolarıdır doğru mu? Yardımcı olursanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Alttaki yorumda grafik ve BTC yorumum mevcuttur dostlar, bol kazançlar..