Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()TRX en son ki tepeleri geçmiş görünüyor devamı gelir inşallah, bereketli olsun..
aykut267 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()tron 20 ye doğru yol alıyor gibi :)
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()eyvallah az kaldı dirençlere varmak üzere :)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hadi bakalım inşallah sırası gelen gidecek yukarı yönlü ivmesine devam edecek, bereketli olsun inşAllah..
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()bu sefer geçecek inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()O grafikte verdiğim tepeleri geçmesi gerekir geçemezse yeniden aşağı ama güçlü duruş sergiliyor..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Önemli değil bir nebze yardımcı olsun size yeterli, hakkım varsa da helal olsun, iyi akşamlar..
Hannes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uçurumsal_Düşüşler ()onemli yerler 0.3835 ve 0.3385 demek tskler baba baştacısın
1BeğenmedimŞikayet
Hannes ()Diğer yorumlarınıza vermiştim like hakkım dolmuş :) Emeğinize sağlık, teşekkür ederim. Yoruyorum sizi helal edin hakkınızı. Bol kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()bizim tron ekmek vermeye başladı gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Hannes altyorum sizin icin bilginize..
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()O da onun gibi dostum kısa vadede çok şey beklememen gerekir ki; günlükte şuan MA20'nin üstünde 0.0003835$ tutunmaya çalışıyor, burayı kirarsa şayet 0.0003385$'a doğru gitmesi olacak ve destek sağlayacaktır bu 2 seviyenin üstünde kalması şimdilik pozitiftir ve 0.00040580$'i geçerse 0.00043$ ve 0.0004868$ hedef olacaktir ama 0.0004470$'da satış yiyebilir..
Uçurumsal_Düşüşler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Uçurumsal_Düşüşler ()fostum slm bi btt icin bu serp be icimi kararttı satip satmamakta kararsızım 10 bin kardan zarar var