Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()İhtiyac olan para kullanilmaz ustadim ben arac parasini yatirim araci olarak kullanmadim aralikta araci satip bir turlu begenipte araba alamadim pandemi karantina ev hapsi gibibseylerle araca ihtiyacta duymayinca tl olarak bankada yatti tl olarak eridi gitti yatirim yaptiklarimdan kazandim ama bir anlami kalmadi esitledik cok kucuk kar kaldi o kadar emek zaman kaybi zararim oldu nasipten oteye yol yok hayatimizin her aninda bu dersi aliyoruz ama insanogluyuz iste hayirlisi olsun
Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Abi aynen oyle ihtiyacın dışındaki para ile yatırım yapman gerekiyoru öğrendim bende. araba alacaktım altın aldım arabaya 40 bin geldi altına 10 bin malesef üzerinede 30 koyup arabayı aldım.102 aldım aracı şuan oldu 120 malesef paranın hiçbir değeri yok
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Tamamdir degerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hayirlisi olsun vardir artik bundada bir hayir nasip rizkimizi kovalamaya devam ins.
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Kazaniyoruz ustadim ama boyle seylerle eriyince insan soguyor kazandigim kaybettigim ayni oranda oldu tabi haklisiniz yine nasipden oteye yol yok hayirlisi olsun
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Saglık olsun inşallah sen tek degil sin herkeste o zarar kim agzını açsa ons altıncılar hariç herkes zararda nasipten öte köy yok dostum
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Bende aynı şekilde arsa sattım şubat ayında, pandemiden sona ikiye katladı, Sağlık olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Paralari ev ve arabaya yatirmadigima pismanim gumusten iyi kazandik arabayi satmistim begenip alamadim kar oradan gitti bu sene hic bu kadar paramin eridigini hissetmemistim arabadan tam 60 bin zararim var
Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Nasip ustadim yatirim yaptin artik kar bekleyeceksin risk her zaman vardir alinca dusus riski almayinca yukselis riski o yuzden stressiz duygusalliktan uzak davranarak sakince dusunerek kararlar vermelisin gerisi nasip kismet nasibinde varsa donup dolasir seni bulur yoksa ne yapsan fayda etmez su aralar ekran basinda olmani tavsiye ederim pazartesi dahil
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Bir kac borsada islem yaptim ustadim onun disinda suan hic bir yatirimim yok
Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Anladim hocam gumusu cikaramadim elden terste bekliyorum haftayi bekliycez ins cikar Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Dogan abim nasılsın ben halen TL deyım abım sen ne yaptın bıseler aldınmı
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Rasyo yukselme cabalarinda rasyo yukselmesi gumusun zayiflamasi anlami tasir ters hareketler yapar rasyo cikarken gumus duser gumus cikarken rasyo genel olarak duser
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Anlami nedir hocam