Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Hayirli sabahlar onur bey gumus burdan alim yapilirmi 5.98 den satmak icin sorumluluk bana ait
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekrem_baba ()Hocam ons dirençleri yazarmısınız size zahmet
0BeğenmedimŞikayet
Mutlu5 ()Abi sizce gümüş gider mı yukarı.
0BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Hala gider mi diyorsunuz
6BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Kedi kulağı formasyonu şahsıma ait bir formasyon olup, dalga geçen tüm arkadaşlara hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim. 4,98 sol kulak imiş.
0BeğenmedimŞikayet
520Es ()4.93 gelsin kalnini ful gircem dün 4.92 emir çalışmamış bu gün ya nasip diycez inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()anladım i şallah önü açık olur
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()yeni rekorlar gelecektir ama sabır lazım biraz konsolside durabilir... ytd
Godfather01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Onur Hocam, bende ev için para biriktiriyorum, 6.10 Dan aldığım birmiktar dolar var, gümüşe geçsem sizce iyi olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Meyal ()Teşekkür ederim. ben altındayım aslında az para geçti elime altın çok pahalı duruyor gumuste ucuz sayılmaz da:) yine de gumuste miktar fazla oluyor deneyeyim istedim
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Siz varya siz :))
Bazen baka baka gicik ediyorsunuz insani:))
Tamam kedi size kalsın. Sabah günlük midi onu ben baktım. Görmüştüm. Emma kedi kulagi
diyince :)). :))
Eylenmekte güzel. Gümüş sessiz. Hepinize hayırlı bir gün diliyorum. :)
3BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Dün 4,93den arabasını satan bir arkadaşıma 60binlik aldırdım.
Meyal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YamanG ()Ueni kedi besleyecek demek ne demek
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam demeyen beni. Ben aynur. :))
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()grafive göre yeni rekorlar gelebilir yanlış anlamadıysam
0BeğenmedimŞikayet
Meyal ()Onur bey TL de olsaydınız gumuste su seviylerden alırdım dediğiniz ortalama rakaminiz var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Bu bana Özel formasyon. Ölen kedi formasyonu vardır. Bende pisicik formasyonu uyguluyorum:) eski grafiklerime bakınız, altında kedi Grafikleri
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Estağfurullah hocam burda her yorum ve paylaşım benim için değerli sizin yorumlarınızı okuyorum aslında bende sizden gerideyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Altın. in in haftalık grafiği bu :)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen33 ()Kediyi sen yapmadın mı :)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Anladım. Eşim ve çevrem de sizin meslek. Çok yoğundur. ..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Gerçekten merak ediyorum. Bu formasyonu hiç görmedim duymadim. İlk şimdi gördüm. Ondan sordum.
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Yok 08-24 çalışıyorum normal işime fırsat olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam bügün sizin çalişma yokmu?
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Emek mi:) güldürdün valla. Kendimi yermesini de iyi bilirim. Ne emeği.
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Emegine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sağ kulak oluştuktan sonra ne olacak peki:)