Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Geçmiş olsun sayın abim, Allah acil şifalar versin..
mahserix99 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mahserix99 ()Minnettarım var ol biraz rahatsızdım bayadır yoktum bol bol bakarım artık.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Nedense kimse bakmıyor abim, tek grafik üzerinden çoğu önemli konuları, detaylari elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum..
mahserix99 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mahserix99 ()Sağol hoca paylaşımların için çoktan bakınmıyordum bende
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hem ETH hemde BTC ile ilgili bugünlük yorum ve grafikler mevcut profilde inceleyebilirsiniz..
Birgünmilyoner için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Birgünmilyoner ()Merhaba bitcoin alınırrmı bu fiyattan ya da Eth?
1BeğenmedimŞikayet
ömka ()Aslında ilk zamanlar hiç bir sey anlamıyordum. sizin yazdiklarinizi, kriptoloji nin videolarını takip ederek en azindan terimleri anlamaya başladım. Tekrar emeklerinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum aslında uzun uzun yazmamın sebebi bir maksat sizlerinde bazı terimleri öğrenmeniz açısından teknik analiz grafik okumak inan size çok yardımcı olacaktır zamanla hele hele zamanı bol olana inan faydası dokunacak daha tutarlı ve daha dikkatli gitmenizi ve zararınız en asgariye indirecektir..
ömka için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ömka ()Allah razı olsun hocam. Yaklasik üç aydir Her gun her paylasiminizi okuyorum. Sayenizde cok sey ogreniyoruz. Emeginize sağlık