Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Slmnplt44 ()Bende 182.50 ortalama idim çıktım çıktım son 500 gram kaldı onuda 210 üstüne çıkıp gümüş alacam uzun vadede
GRaham_Bell için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Slmnplt44 ()Doğrudur bende eminim gelirde ama gumuste 6 7 gorcek yıl sonu tahminim ytd tabiki onun karına yonelcem bütün paramla alıp yatacam 1 yil
Ekonormik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()216 için süre dostum
GRaham_Bell için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonormik ()2 aya 230 lu rakamlar gelebileceğini düşünüyorum ytd. :)
Slmnplt44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GRaham_Bell ()Bakalım platin bu ne yapacağı belli olmaz ama bu vergiden dolayı ben uzun vadeci oldum 216 rakamı gelirse çıkmaya başlarım sonra geçer köşeme beklerim
Slmnplt44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Süre dostum
0BeğenmedimŞikayet
Slmnplt44 ()Beklenmez gelir hocam şu an piyasa emtialarda kan pompalıyor ben yarına bile 210 gorcez diye düşünüyom son 500 gramida o zaman cikcam