Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Aynen ustadim 5.01 ustu saatlik kapanis geldi ikili tepeler iptal yukselise odaklaniyoruz
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()5.01 mum kapanışı yaptı mı hocam, ikili tepe iptal mi
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Saatlik mum 5.01 e geldi, ikili tepe iptal mi?
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Tesekkurler abi :)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Nasil istersen ustadim seve seve
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Tamammdir abi sagolasin :) ben bunu kulagima kupe edeyim
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Yani bilgi berirseniz sevinirim abi :)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()İkili tepeden kurtulmak icin bir kapanis yapmasi yeterlidir evet ustadim
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()İki aya yakindir islem hic yapmadim ustadim borsada islemlerim var kisa vadeli al sat yapiyorum onun bile takibine zamanim olmadi uzun zamandir ustadim isterseniz alim yaptigimda bilgilendiririm ustadim
0BeğenmedimŞikayet
ATY ()Genelde salı ve Çarşamba borsayı sallıyorlar :))ayen de iyi kar aldım şükür bir parça bıraktım kısmet yarına karla satarız TMSN aldım düşüşte iki parça sattım iki parça duruyor düşüşte topladım bugün kısmet yarına bakalım :)))
Gulbenc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Teyite gerek yok yani saatlik kapatsa yeterli oluyor o zman :) takibe devam o zaman bakalim abi, birde siz islem yapinca paylaşiyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben diyemem tam tersi satti olarak gorunuyor kirmizi mum olusumu nedeniyle
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Teyit icin istenilen 2 kapanis sarti genel olarak direnc kirilimlari formasyon kirilimlarinda arariz ustadim direnc altinda degil
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Selam, Ipeke d3vam, tskb aldım. Borsa da zormuş ya sürekli takip gerektiriyor. Takibimde olanlar vardı, (akbank, kchol, yunsa ve petkim ekledim)
Senin nasıldı? Senin hissede iyi başladı, %3 ten sonra tutunmadı gerçi borsa kötüydü bugün. Gümüş çok heyecanlıydı
ATY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Su an icin bu dediginiz degerlerin altinda kapanis oldu bunun teyit olmasi icin iki mum mu gerekli en azindan?
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Hocam ozaman abd bugün aldı diyebilirmiyiz.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Tamamdır, teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ATY ()Slm canım ne yaptın bugün borsada
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Su sekilde yorumlayacagiz 5.01 ustunde saatlik mum kapanisi gorursek ikili tepe formasyonu cop oldu yukselis devam edecek 5.01 saatlik mum kapanisi gelemez ve 4.69 kirilirsa o zaman ikili tepe formasyonu gecerli olacak ve yukseklik kadar dip hedefler beklenir bu iki sey gerceklesirse formasyon geverli olur 4.69 a gelir geri de yukselebilir o zaman formasyon gecerli olmaz mesela onemli olan suan 5.01 ustu saatlik mum kapanisi veya 4.69 alti saatlik mum kapanisini onemsiyecegiz
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Hocam, Hocam bu ikili tepe oluşumunun arkasından bir düşüş gelmesi lazım o da ilk destek 4.69 diye yorumladım, ytd ( ben öğrenciyim daha)