Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam. Sabah 2011 deki RS günlük grafıkle bügün kı saatlık RS yi karıştırdım :)) çok büyük yanlış oldu. Bilmediğim bellide :). Bir şey anlatmaya çalışmıştım. Anlatamadım. Usta olduktan sonra belki :). Teşekkür ederim. Cevap verdiğiniz için.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @Aynur1 arkadaşım, gümüş te sabaha doğru son yükseldiği tepeden uzak doğu kısmen satmaya başladı, şimdi anlaşılan o ki Avrupa da kısmen alımda gibi, bakalım ABD açılınca piyasa nasıl tepki verecek. Olur ya belki de ikili tepe yapmaya gidiyor da olabilir, sürekli ve sabah ta belirttiğim gibi gümüşün ağa babası JPM ve ona bağlı fonlar, onlar ister se günler için de gümüşü 30 USD de, 15 USD de yapabilirler, Ancak ben elimde ki gümüş'ün büyük kısmını sabaha doğru çıktım, kalan %40'ı da bir kademe daha gider ise, kalanı da oralardan çıkarım, son 12 usd düzeltme öncesi geçmiş paylaşımlarım da (Aralık-2019, ocak-2020) 21 USD hedef vermiş ve hedefim de gümüşü satacağımı belirtmiştim, hedefim geldiği için bir kısmını sattım, kalan kısmı için de kendi adıma şimdilik beklemedeyim. Alım- satım veya bekleme karar ve takdiri arkadaşlarımızın. Bereketli kazançlar. Saygılar.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teşekkür ederim. Rs 60,70 arasına gelince alım yapmayı düşünüyorum.
Malum gümüş kiz uyandı bir kere. Be alimlar devam ediyor. Eskisi gibi 50 ve unun altına geleceğini sanmıyorum.
Düzeltme gelsede 25$ in kokusu çiktı bir kere. O bal kovasını almadan durmayacak.
Grafık bilmiyorum. O yüzden bu tamamen kendimi ilgilendiren bir şeydir.
Yanlış konuştuysam üstadlarımın düzeltmesini istiyorum. @Pulsar_Spin_Axis @uzmn hocam.