Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @İnaç arkadaşım alt yorum sizin için. Bereketli kazançlar.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Evet zaten şimdilik gıdım, gıdım ilkine yaklaşıyoruz, hakkımız da hayırlısı bakalım. Bereketli kazançlar.
Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()2120 ile 2020 arasında ara destek var mı peki
1BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Hocam ilki gelirde ikinci gelir mi acaba gelse TL de olanlar için ne güzel olur
5BeğenmedimŞikayet
uzmn ()sn. @Aleladea hocam, bildiğiniz gibi gümüş te maalesef ki dünyanın en büyük yatırım ve spek bankalarından biri var (JPM), bir de onunla hareket eden bi dünya banka ve ABD'li fon var, adamlar bir anda ton ton alıp, ton ton da satabiliyorlar, nihayetinde bu işlemi kağıt bazlı ve vadeli piyasa da gece gündüz her an yapabiliyorlar, inanın geçmişte ki hareketlerini hep birlikte yaşadık, adamların elimizdekileri almak için yapamayacakları hiç bir şey yok, her şeyi yapabilirler. Bu piyasa da inanın her şey mümkün. bildiğim tek şey hangi enstrümana yatırım yaparsak yapalım kendimize bir vade ve kar oranı belirleyip sabırla beklemeliyiz, benim yıllara dayalı yatırım stratejim bu şekilde. Bereketli kazançlar. saygılar.
Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Teşekkürler @uzmn ustad
1BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Uzman hocam 4.00 psikolojik sınır diye 4.01den döndürüp 3.78lere kadar düşmüştü hatırlıyosunuzdur. Şimdi aynı filmi 5 üzerinden çeviriyorlar sanki ne dersiniz? Yeni psikolojik sınırımız 5 olabilir mi
Bi dahaki atakta 5i de egale ederler mi
1BeğenmedimŞikayet
Ramakkala ()Teşekkür ederim ustam.
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Kardesim alim yapinca paylasirsan sevinirim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()@Ramakkala arkadaşım alt yorum da sabah paylaşmıştım. Bereketli kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @Scarface¥ arkadaşım, aynen tespitiniz doğru, sabah saat 6 sıraların da kısmi düzeltme beklediğimi ve olası ilk etapta çekilebileceğini düşündüğüm rakamları da bura da paylaştım. Bereketli kazançlar.
Scarface¥ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ramakkala ()4.89 dan çıktım. Geri çekilse parça parça alırım. Aklınızda bir rakam varmı. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Burada göstergeler şişmiş mi oluyor yada göstergeler ne anlatıyor?
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @Buluttt arkadaşım, Bir süre elimde kalan %40 tutarında gümüş ile ek alım yapmadan piyasa oturana kadar şimdilik kendi adıma beklemede kalmayı tercih edeceğim. Alım, satım veya bekleme karar ve takdiri sizin. Bereketli kazançlar.
bulutttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bulutttt ()Başkanım alım yapılan rakamları paylaşabilir isiniz çok teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @VPN2400 arkadaşım sizde sağ olun, var olun. Bereketli kazançlar.
VPN2400 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Teşekkür ederim üstat varolun.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @Efem09 arkadaşım biraz önceki paylaşımım da kendi beklentimi ifade ettim. Karar ve takdir sizin. Bereketli kazançlar.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @VPN2400 arkadaşım biraz önce paylaştığım dört saatlik grafikte iki adet kırmızı destek çizgisi var, ilki 21.20 lerde, ikincisi ise 20.20 ler de ben kendi adıma kısa da o rakamlara kadar beklemeyi düşünüyorum, rakamlar gelince de tekrar yön konusu netleşene kadar bekleyip ondan sonra aksiyon almayı düşünürüm. Bereketli kazançlar.
VPN2400 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam buradan tekrar 5 denemesi yapabilir mi, satamadım 5te
1BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Üstadım geri çekilmede beklediğiniz tutar neresi acaba yatırım tavsiyesi değil . Paylaşırsanız talimat alarm vb şeklinde o seviyeleri gün içi takip edebiliriz