Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Son fibo direncide çalıştı...
NOKTA ATIŞI GELDİ.
4.95 fibo direnci 3.618 e denk geliyor 2 kapanışla bir sonraki hedef 5.09 ytd
https://altin.in/hizmetkar
0BeğenmedimŞikayet
Scarface¥ ()Çok hızlı yukseldi üç günde 70 kuruş attı yukari. Beklenmeli mi yola devam mi
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Estağfirullah kardeşim
BurakTurhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BurakTurhan ()Kusura bakma birine kızdım yanlış kişiye çattım
Hizmetkar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()De kardeşim demesi basit şu direnci kırarsa bu hedefe gider şu desteği kırarsa şuraya düşer bak ben dedim oldu
1BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Benim bir iddam yok hocam. 2.48 2.54 ten alımlarım var hedef çift rakamlar. Onsta 9 yıllık düşen trend kırıldı. Bunlar teknik bilgiler. 1 haftadır yazıyorum profilimi incele
0BeğenmedimŞikayet
BurakTurhan ()He zaten sen dedin diye oldu böyleleri varya kendini bişey sanıyor