Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Gen_tr ()Çok tşk ederim valla tehlikeli tehlikeli deyip korkutuyorlar
TeknikAnaliz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Kim diyor bana gelsin desin şirkete ortak oluyoruz ne var bunda ama. dohru şirket olmalı dandik dunduk değil tahtası kapanır yazar spk bir concort o. zaman ancak sandelye alırsın sirketten
Gen_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gen_tr ()Yanı borsa tehlikeli deyip duruyolar ya neden öyle diyolar
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Aynı şey tabi
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()Aynen abi tamamen sans saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Gen_tr ()Yanı aynı şey demi aldığımız fiyatın altına düştü hisse o çıkana kadar beklersek herhangibi kaybımız olmuyo demi
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()Alınır mı buradan tkfen Alper abi @TeknikAnaliz06
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Oda senin şansın işte
sercan09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Tekfen de -8 e yakın zararım var benim
Yvz_83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Burda da takıl dövizi 1 sene bekliyorsunuz hisse senedine niye güvenmiyorsunuz
esta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()Drekten dönmüşüm peder araba alcak diye 86 bozmuştum:)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Benim aldıklarım uzun vade tahtalar uçuş yasakları ile ilgili haberi bekliyor sabırlı ol batmazsin orda ucan kacanin peşinde kosanlarin haline bak ders çıkar:) her daim malının alıcısı olan tahtalarda takıl
0BeğenmedimŞikayet
esta ()Yarin satis devam edermi? Belki ucuza almak icin satti)) uyanik patron ne zor bu borsa yaa vergiyi kim cikardi ne guzel altin doviz takikiyordum
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 Alper abi tkfn varmı sende alınabilir mi bu fiyattan risk bana ait
0BeğenmedimŞikayet
esta ()Bu cokta olumsuz bsy degil hatta o kadar sattis ve endekse gore dayanikli cikti bence
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Patronun sattigina piyasa sıcak bakmaz
0BeğenmedimŞikayet
esta ()Okudum Borc kapatmak İçin sattim diyordu
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()Thy umudum kalmadı abi @TeknikAnaliz06 endex %2 yeşil thy 12 geçemedi
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()30 milyon mal satmis patron okumuyor musun sen atıyoruz arkadaşım.
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Alicili başlar sonra ters bayrak var gümler
0BeğenmedimŞikayet
esta ()Yarına beklenti nedir ? Benim odas ne düşüyor ne yükseliyor (: satmayacam zararına bilanço da fena değil ama bakalım
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()121.500 üstü yapabilse kopardı ama koparmazlar
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()Endex ne güzel gidiyordu bu gün ağzımı bir açtım düşmeye başladı @TeknikAnaliz06 :))
1BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()Emeğine sağlık Alper abi @TeknikAnaliz06
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()30 m mal satmış.