Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()20 dolarlarda çizdiğim gümüş grafiği profilimde var. 25 ten sonraki fibo direnci 31.217 de görünüyor. 31.217 denerse buda gümüş tlyi 7 tlye çıkarıyor. ben uzun vadeciyim. 2.48 ve 2.54 ten alımlarım var. nakit durumunuza göre düzeltmede alabilirsiniz. benim hedefim çift rakamlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. yukarı kanal 6.34 , aşağı kanal dibi 5.60 . şuan fibonacci direnci 6.11 de. 2011 deki durumuna göre altına göre hala geride kaldı.
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Sizin görüşünüz nedir hocam
Hizmetkar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()31.217 üstteki fibo değeri. Şuan 2011 e göre 26.00 en kritik noktadayız
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Gümüş için Hizmetkar
(6 gün önce)
Konu: #21583682 Grafik detay ve yorumları
Alt grafik ana hedef 25.782 fibo direnci YTD
https://altin.in/hizmetkar
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Grafik geçerliliğini koruyor 5 gün önce ana hedefin 25.782 fibo direnci olduğunu belirtmiştim
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Gümüş için Hizmetkar yorumu (5 gün önce) Cevap yaz
Konu: #21583682 Grafik detay ve yorumları
Alt grafik ana hedef 25.782 fibo direnci YTD
https://altin.in/hizmetkar
Hizmetkar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Alt grafik ana hedef 25.782 fibo direnci YTD
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Alttaki grafiğimden bakabilirsiniz. 9 yıl sonra düşen trend kırılıyor bu fiyatlar normal karşılanmalı. 9 yıl az değil
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()@celik2119 Üstadım ne görüyorsun. Teknikte gördüğün eksik yerleri ve hataları yazmanı bekliyorum.