Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Takipgram ()Alttaki 5'lide orta vade milyonerlik hedeflerini yazabilir misiniz? :)
0BeğenmedimŞikayet
hakan87 ()sen niye adını degiştin gözlerim dolardının bu platforma emegı coktu :D
Kriptoloji için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takipgram ()/btc olarak yatırım yapılmalı değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Sb12 ()Al sepetim var tüm emirleri iptal ettim valla 5x 10x lerde satıcam ekranı kapadım artık )))
0BeğenmedimŞikayet
hakan87 ()hosbulduk saolsın alt ları cok bekledık artık bı ıvme kazanmasını beklıyorux
Kriptoloji için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kriptoloji ()sende dostum hosgeldin tekrar sayfaya
hakan87 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kriptoloji ()majorler btc yukselmeden harekete gecmiyor suan shitcoin dediklerimiz sahada.. btc yukselirse ltc yukselise gecer ..
Sinan1001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Knc yi tutuyorum o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Sinan1001 ()Ltc ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
hakan87 ()varol gozlerım dolardı