Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Miyadi ()@antepli87 dostum giden para olsun senin canın sağolsunn bende gram ve gümüş var ilave için sormuştum. İnşallah sana güveniyorum
antepli87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_46 ()alım için nereleri takip etmemi önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
antepli87 ()@Miyadi trene binemedik değerli dostum.
Son durakta durmadı gümüş bu sefer.
Kusura bakmayasın.
Telafi ederiz Allah ın izniyle.
Ciddi Yükseleceğini bile bile kaçırdık treni
0BeğenmedimŞikayet
antepli87 ()En iyi geceler senin olsun değerli dostum
NECİM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NECİM ()Şükürler olsun iyiyim abim Sevgi ve saygı bizden muhterem @antepli87 ve muhterem @_HERİ05_ kardeşlerim iyi geceler dilerim
2BeğenmedimŞikayet
antepli87 ()Vayyy.
Değerli dostum varolasın.
İyi dileklerin için çok sağol.
Aleyküm selam.
Allah a şükür iyiyim.
Sende iyisindir inşallah.
NECİM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NECİM ()Selamu aleyküm hayırlı sabahlar saygıdeğer kardeşim nasılsın? Emeğine sağlık kardeşim harika ozetledin. bir sen bir de bingocu @_HERİ05_. sizi çekemeyen utansın. Allah sizlerin ve ailelerinizin gönlünü her daim hoş tutar inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
morakka ()hay Allah razı olsun emeğinle bin yaşa
nasılda ızdıraptır diş ağrısı başa
çok geçmiş olsun tez zamanda sağlık ile
hiç düşmeden keseleriniz taşa