Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 00:31:52
EUR 35.9598 00:31:52
USD 34.5492 00:31:52
ALTIN ONS $2717.4500 00:31:52

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş
Mrb arkadaslar hayirli kazanclariniz olsun gumus bugunde guzel primlendigini goruyoruz

4 saatlik grafigimize baktigimizda kanaldan cikmak icin mucadele veren bir gumus ons goruyoruz daha onceki paylasimlarda siyah trend cizgimizden bahsetmistik ve benim icin onemli oldugunu vurgulamistim bu diren cizgisinin gecilmesinde takilmalar yasadigini ve ustune atyiginda ivemelndigini gormus olduk ancak fiyatimiz yine siyah cizgimize geri donmhs gorunmekte bu cizginin artik ustunde kalislar bekleyecegiz gumusun daha yukarilari denemesi icin bir diger ayrinti her dususun daha yukari gitmek icin paralel yukseliste kendine yukarda yer actigi gorulmektedir. Bir diger konu fiyat ve rsi degerleri arasindaki uyumsuzluk bu dikkat edilecek bir husustur arkadaslar fiyat yukselirken rsi dusuyorsa bu uyumsuzluk tepelerde dusus anlami diplerde bu olayin tam tersi yukselis ihtimalini dogurur bu demek degilki kut pat dusucek arkadaslar bu uyumsuzlugu belirli bir suredir zaten goruyoruz dusmuyor ama uyumsuzluk duzeltilene kadar dusus ihtimalinide goze alarak stoplarimiza sahip cikarak hedeflere kilitlenmenizi onermistim bu yuzden

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Sizin gibi degerli arkadaslari yanliz birakmayacagima dair soz verdim ustadim zorunluluktan ziyade kucuk bir sey kazandirmak bile. benim. icin mutluluk tsk ederim

Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Ustadim bu is nasip meselesi biliyosun nasibimizde yoksa o trene hersey engel olur nasibimizde varsa o trene binmek icin hersey vesile olur en iisi sadece gumuse odaklanmamak ustadim piyasayi genel okumaya calismak lazim arada dovizlerede bakmalisin bence daha once alip satmadigin bir suru unsur vardir eminim hic bakmadigin tek bir yere odaklanmamaya calis ustadim en iisi

Ottoman_Empire_2929 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aleladea ()

Helal olsun. Ne kusuru mecbur değilsin ki gelmeye sen helal et senin hakkın geçiyor

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ottoman_Empire_2929 ()

Bana göre de çok primlendi ama düzeltme yapmıyor ufak düşüşler dışında ondan sordum

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Bu iste tek bir gercek vardir almazsin cikar uzulursun alirsin duser uzulursun erken satarsin uzulursun genel son hep pismanlik karda pismanlik zararda pismanlik diye alt dala ayrilsada :))

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Kendi adima cok primlenen bir unsura girmek yerine duzeltme yapmasini yada dusmesini beklerim girmek icin ustadim ama al sat tut kendi adiniza ve hesabjniza vadenize ve hedefinize gore yapilmasi gereken bir durum buna karisamam bu sizin kararinizdir girmek isteyene her yer giris yeridir o ayri paranizi parcalwrsiniz dusersr ekleme yapar cikarsa tasimaya calisirsiniz stop noktanizi belirleyip devam edecekseniz her yer giris yeridir ancak stop koyamiyacaksaniz olasi bir dusus yasadiginizda pisman olacagjnizi dusunuyosaniz karari buna gore vermelisiniz yanlis anlamayin elimden gelen yardim ancak bu kadar hakkjnjzi helal edin

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Hosbuldum ustadim. kusra kalmayin gelemiyor vaktim olmuyo telefon olayi cozuldu ama bu seferde zaman bulamiyorum hakkinizj helal edin

Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ottoman_Empire_2929 ()

Burdan girmek mantıklı mı yoksa biraz beklemek mi gerekir vade sıkıntısı yok

1BeğenmedimŞikayet

Aleladea ()

Üstadım hoşgeldin emeğine sağlık. İlk like benden.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum