Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Teşekkürler ilginiz ve yapmış olduğunuz çalışmalar için. Umarım gönlünüze göre olur. Bol kazançlar dilerim.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aylık
haftalık
günlük
kısaca 137-140 arası bir yere kadar tutmayı düşünüyorum... 124.5 den gelen düşen kırıldı tekrar altına saldı kısa bir düzeltme sırasında dün tekrar üzerinde kapanış yaptık olumlu seyir bana göre devam edicekdir.
BlackLions_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Merhabalar. Bist te 85 bin den başlayıp bu seviyelere gelen yükseliş hareketinin. Bundan sonra orta vadede nasıl bir seyir halinde olacağını öngörüyorsunuz. Bir daha 120 bin ler görülebilir mi sizce bu süreçte ?
Saygılarımla
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()buda ihtimallerden birisi :)
babaalo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()benim analizlerim orta uzun vadeli her mum 1 ayda olusuyor kısa vadeli yatırımcı degilim TL deyim dogru ama nakit TL deyil 85 binden beri borsadayım ben düşümek için ugraşmıyorum düşüş tehlikesini belirtmeye çalışıyorum.. :)
Raptors için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
babaalo ()Mart dibinden sonra yukarı trendede çapraz da bu oluşum mevcut
0BeğenmedimŞikayet
Raptors ()Sen de düşünemedim şu altını yaaa TL desin anladık :)
1BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın kardeşim emeğine sağlık hayırlı günler olsun inşaAllah
1BeğenmedimŞikayet
babaalo ()Dün çizip korkmaya attım dediğim grafiklerden biriydi:) sen iyi atıyorsun bak sonra kiziyorlar