Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Uyumsuzluklar mevcut ve yükseliş göstermiş olduğudur.. Yeni fiyat keşfi için uzun vade de LİNK 8.48$'i geçmek isteyecektir.. Ben çift haneli rakamlarını bekliyorum yilsonuna kadar.. BTC yamuk yapmazsa yeniden test etmek isteyecektir..
BeyazKuzgun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BeyazKuzgun ()Önemli değil :)
Atak01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Ustam sen bana yazmışsın şimdi farkettim
1BeğenmedimŞikayet
BeyazKuzgun ()1 ve 2 saatlik rsi da yükseliş oldu birazdan düşüşe geçecek gibi bir hali var 4 saatlik de yükseliş görünüyor grafik ile rsi karşılaştırınca böyle bir sonuç aldım girmek istiyorum da düşeşe geçecek gibi de duruyor kafam karıştı :))
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Pozitif uyumsuzluk varsa yükseliş olacak olmasidir RSI ile grafiği karşılaştırman gerekir.. Uyumsuzlukları en iyi olarak Fiyat- RSI takibinde görülebilir.. Trade vadene stratejine bağlı olarak takip edilmesi önemlidir ( 5 dk, 30 dk, 45 dk 1 sa, 1 gün, 1 haf vs.. ) çok önemlidir.. Yani 5 dk'lik grafiğe bakarak uzun vadeli bir işlemde yapılmaz.. Ya da tam tersi, haftalık grafiğe bakarak, gün içi işlemde yapılmayacak olduğudur..
0BeğenmedimŞikayet
BeyazKuzgun ()Hocam birşey sorucam 1 2 saatlik macd yeşil 4 6 saatlik kırmızı rsı yükselişte ama buralardan döner gibi gözüküyor ve coin yükseliyor düşmesi gerekmez mi?
0BeğenmedimŞikayet
urbanbug ()ama kırmızı mum XD
urbanbug için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
urbanbug ()codex fib grafiği icin yukardanda aşşagıdanda en yusek en alcak mum alinirmi acaba...
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Piyasa yükselirken değil kırmızı iken alınır dostum, sabah LİNK'le ilgili grafik ve yorum atmıştım ordaki seviyelere bakıp tercihini yapabilirsin..
Arasparanqo33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arasparanqo33 ()Hocam biraz link alsam olur mu sizce
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun Hamza, umarım kar ve kar'larla çıkarsın..
hamza1763 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hamza1763 ()hocam usdt aldığımı btc bazlı sattığımda aynı mı yoksa fark ediyor mu
hamza1763 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hamza1763 ()hocam fet aldım ve beklemeye geçtim
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rica ederim, profilde grafik bölümünde TRX grafiği ve yorumum mevcuttur bakabilirsin 0.1862$'i geçtiği an üstseviyeler hedeftir..
aykut267 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()emeğine sağlık hocam bütün likeler sana :) bende tron aldım tavsiye üzerine yüklü kısa bir analizde tron için bizlerle paylaşabilirmisin alan insanlar var benim gibi teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
ömka ()Emeğinize sağlık