Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0435 17:00:43
EUR 36.0840 17:00:43
USD 34.5548 17:00:43
ALTIN ONS $2692.1150 17:00:43

Konu: ADA Grafik 14.07.2020

ADA geçtiğimiz hafta hem aşırı alımları hemde aysonu güncellemesi olması sebebiyle güzel bir yükseliş yakalamış olduğudur ve son günlerdeki en yüksek seviyesi 0.013877$'dir.. ADA şu anda düşüşün bir düzeltmesinide yapıyor olsa da önemli destek seviyelerini tutuyor olduğudur.. ADA, şu anda 0.12035$'lık destek bölgesinin üzerinde olduğudur burası 4 saatlikte 50 SMA'yi temsil eder.. ADA'nin 4 saatlik görünümünde ise 0.11680$ ve 0.12035$ destekli 2 önemli yükseliş trend çizgisi mevcut olduğudur.. ADA en son salinimi dün, 0.11026$ destek üzerinde olduğu sürece yukarı yönlü ve pozitif olması beklenebilir..

ADA'nin 0.10687$ seviyesi çok önemli ve bu seviyenin Altın da kapanışlar düzeltmesini derinlestirebilir.. ADA şuan, 0.12035$'lık 50 SMA seviyesi üzerinde momentumunu korumaya çalışıyor ve 100 SMA'nında bir hayli üzerinde.. ADA şuan iyileşme/toparlanma görüntüsü mevcut ve güç topluyor olabilir.. Son düşük ve salınım yaptığı seviyeler olarak 0.1387$'dan 0.11026$'a kadar düşen %de23.6 FiB geri çekilme seviyesi ise (0.11699$)'dir.. İlk önemli direnç saatlik görünümde de gözüken 0.12680$ seviyesidir.. Son seanstaki düzeltme hareketinin %de50 FiB geri çekilme seviyesi (0.12452$)'dir.. Ana direnç, ise 0.13300$ seviyesi civaeri ve bunun üzerinde, alimların 0.13877$ kisacasi 0.1400$'ın üzerinde en yüksek seviyeyi hedeflemesi de görünüyor..

Bu durumda, 0.1500$-0.16209 ve 0.17055$ direnclerine gitmesi olacaktir.. ADA 0.12035$ veya 0.11026$ hatta 0.10687$ seviyesine doğru geri çekilmesi normal karsilanmali.. Daha fazla aşağı seviyelerden güç almak istenirse şayet 0.10501$ seviyesine doğru büyük bir düzeltme daha yapabilir.. Burası (100 SMA ve 0.10501$ TURUNCU ÇİZGİ)'dir.. 0.10$'in altında kapanışlar, düşüşü ve düzeltmeyi daha da derinlestirebilir ve btc 'nin gidişatına ve durumuna göre değerlendirilebilir, takip edilebilir..

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Uyumsuzluklar mevcut ve yükseliş göstermiş olduğudur.. Yeni fiyat keşfi için uzun vade de LİNK 8.48$'i geçmek isteyecektir.. Ben çift haneli rakamlarını bekliyorum yilsonuna kadar.. BTC yamuk yapmazsa yeniden test etmek isteyecektir..

BeyazKuzgun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BeyazKuzgun ()

Önemli değil :)

Atak01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Atak01 ()

Ustam sen bana yazmışsın şimdi farkettim

1BeğenmedimŞikayet

BeyazKuzgun ()

1 ve 2 saatlik rsi da yükseliş oldu birazdan düşüşe geçecek gibi bir hali var 4 saatlik de yükseliş görünüyor grafik ile rsi karşılaştırınca böyle bir sonuç aldım girmek istiyorum da düşeşe geçecek gibi de duruyor kafam karıştı :))

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Pozitif uyumsuzluk varsa yükseliş olacak olmasidir RSI ile grafiği karşılaştırman gerekir.. Uyumsuzlukları en iyi olarak Fiyat- RSI takibinde görülebilir.. Trade vadene stratejine bağlı olarak takip edilmesi önemlidir ( 5 dk, 30 dk, 45 dk 1 sa, 1 gün, 1 haf vs.. ) çok önemlidir.. Yani 5 dk'lik grafiğe bakarak uzun vadeli bir işlemde yapılmaz.. Ya da tam tersi, haftalık grafiğe bakarak, gün içi işlemde yapılmayacak olduğudur..

0BeğenmedimŞikayet

BeyazKuzgun ()

Hocam birşey sorucam 1 2 saatlik macd yeşil 4 6 saatlik kırmızı rsı yükselişte ama buralardan döner gibi gözüküyor ve coin yükseliyor düşmesi gerekmez mi?

0BeğenmedimŞikayet

urbanbug ()

ama kırmızı mum XD

urbanbug için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

urbanbug ()

codex fib grafiği icin yukardanda aşşagıdanda en yusek en alcak mum alinirmi acaba...

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Piyasa yükselirken değil kırmızı iken alınır dostum, sabah LİNK'le ilgili grafik ve yorum atmıştım ordaki seviyelere bakıp tercihini yapabilirsin..

Arasparanqo33 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Arasparanqo33 ()

Hocam biraz link alsam olur mu sizce

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Bereketli olsun Hamza, umarım kar ve kar'larla çıkarsın..

hamza1763 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hamza1763 ()

hocam usdt aldığımı btc bazlı sattığımda aynı mı yoksa fark ediyor mu

hamza1763 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hamza1763 ()

hocam fet aldım ve beklemeye geçtim

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Rica ederim, profilde grafik bölümünde TRX grafiği ve yorumum mevcuttur bakabilirsin 0.1862$'i geçtiği an üstseviyeler hedeftir..

aykut267 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

aykut267 ()

emeğine sağlık hocam bütün likeler sana :) bende tron aldım tavsiye üzerine yüklü kısa bir analizde tron için bizlerle paylaşabilirmisin alan insanlar var benim gibi teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

ömka ()

Emeğinize sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum