Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Aradığım msj. Süper paylaşım. Geçen hafta 1850den döndü. Hala orası destek ise uğramadan önündeki direnci kıramayabilir diyebilir miyiz
Yuvarlak hesap 1860a emir versek mi :)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Değerli hocam. Az önce orda platin grafiği gördüm. Çok güzeldi. Tam kirilma noktasıya gelmiş.
pilatınle çalışmanız varmi bilmiyorum amma Burada platin alıp bekleyenlerde var. Bir görsün isterdim . @uzmn
Elinize emeğinize sağlık. Her daim eksik olmayın inş.
Pulsar_Spin_Axis için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()Gram TL grafigini payulastim oradan destek ve direncleri cok net takip edebilirsiniz. Hatta baya genis acidan bakmistim.
DKA_KRMN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()4.28 4.34 kısa da 10 15 kruş düzeltme ay sonu 4.40 4.50 ytd
DKA_KRMN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()rasyo 88 yolcusu miknatis gibi cvekicek orasi fiyati
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Haklısınız saygıdeğer hocam, zaten destek ve dirençler arası ciddi boşluklar var, haftalıkta ve aylıkta da henüz tam anlamı ile doyuma ulaşmadık. Hakkımız da hayırlısı, teşekkürler. ellerinize, emeğinize sağlık. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
DKA_KRMN ()Allah aşkına biriniz tl bazında beklentinizi söyleyin kardeşim
7BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()fiyatlar daha da hizlanicak diye dusunuyorum.