Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Deryaca ()Hocam Kingde tersteyim daha çıkarmı sizce
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Grafiğe göre şuan MA20- MA50 üstünde kaldıkça pozitif olmasıdır.. BTC ters tepmez aşağı salinim yapmazsa yoluna devam edebilir.. Zaten EOS'un aybasinda VOİCE diye bir sosyal bir etkinliği vardı pek bir etkisi olmadı ve şuan arka taraflarda kaldı marketteki sıralamadan dolayı üstleri zorlayabilir..
Yahoo1610 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()hocam yapar mı sizce peki şahsi gorusunuzu merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba sayın abim, ETC ile detaylı grafik atabilirim acelen yoksa eğer.. İstersen kısa vadeli destek direnç bilgilerini verebilirim..
emd için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günlükte MA20 2.50$ üstünde pozitif şuan, MA50 üstünde tutunmaya çalışıyor o seviyede 2.58$'dir bunun üstünde kalması kısa vade de oncelik 2.72$ ve 2.90$ hedef olacaktır.. Esas kırılım ise 3.1187$ üzerinde olması olacaktır..
Yahoo1610 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LTC yükselecek biraz sabir şuan BTC ile hareket ediyor attığım grafiğe göre 51$'i geçerse ivmesi hizlanabilir, BTC dominans düşmeye devam ettikçe akumule olan majörler özellikle altsezonda hızlı yükselmesi olacaktır..
hazoş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
emd ()@CoDeX© merhaba değerli dostum etc ve btg ile ilgili bir çalışman var mı
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LTC ve TRX takip edilebilir, ETH'da şuan BTC'yi bekliyor dirençleri kırması için, özellikle 250$-253.43$ kırılırsa önü açılacaktır..
Mainn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hazoş ()Başkan bu ltc neden yukselmiyor
1BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()@CoDeX© hocam eos için bilgi verebilir misiniz?
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hepsi yükseldi daha ne olsun BTC dominans düşmeye devam ettiği sürece altlarda hareketlilik devam edecektir..
Mainn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mainn ()hocam bugün için kısa vadede ADA harici yükselmesini beklediğiniz var mı ? xlm xrp xtz atom?
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Profilden bakarsan en son ADA LİNK ETH XTZ önerdiğimi görebilirsin özellikle ADA performansını devam ettirebilir..
Kzn_kzn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()günaydın dostum BTC için senin güzel yorumlarını bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Kzn_kzn ()Ustad link konusunda tebrik ederim dediginiz rakamlari gecti su asamada ne almamizi tavsiye edersiniz teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Hayırlı hafta sonları
1BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()CoDeX kardeş emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
çiçek_kız ()Merhaba nasılsınız ? TRx den alım yaptım 0.1870 kısmından aldım :)
0BeğenmedimŞikayet
H2R ()Günaydın tesekkurler emegine sağlık beklemeye devam o zaman