Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
karubnur ()Ben grafiği tamamen yanlış anlamıştım. Düşüş diye ama uzmanlar yükseliş bekliyor demişsiniz cevabı şimdi anladım sorduğum sorumun üstadım
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bekliyorum bende
Rozalie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Bende yarı gram var ama tekrar alim yapicam
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Ben de gram yok bitti
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()En son 396 gördükten sonra 380ler 370ler sonra 362 gördü en son yanlış değilsem. Bu saatten sonra 340 350ler geleceğini düşünmüyorum eğer kademe olarak yukseliyosa 370lere kadar gelebilir
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Nekadar duzeltme
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Her yeni zirvede biraz düzeltmeye girdi her zaman.. bende o düzeltmeyi bekliyorum tekrar alim için hiç zirveden devam ettiğini görmedim
Inşallah sizin düşündügnuz gibi olur
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Benim sayımıma göre bir düzeltme bekliyorum.Ama bu işi profosyonel olarak yapanlar ise hareketin devamını öngörüyorlar.Alıntı grafigi paylaşıyorum.Bu alıntı grafige göre yükseliş dalgsı devam edecek.
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Hocam suan icin düzeltme bekliyor musunuz 1770leri dener mi
0BeğenmedimŞikayet
heathcliff ()1675e inse ne süper olur. Altın almak isteyenlere gün doğar.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()1740-1675 destekler.
heathcliff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heathcliff ()En fazla kaça kadar inebilir?