Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Hocam borsa net bir düşüş mü başlıyor düzeltme mi?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Emeklerinize saglik Çelik hocam
1BeğenmedimŞikayet
Kayey ()Teşekkür ederim çelik hocam...
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Günaydın. Şu an 1745'te.
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()1786 alim yeri midir peki? almak icin bekliyorum ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()Gunaydin KiJun sen noktası neresidir hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Teşekkürler Hocam çok sağolun, emeğinize sağlık, sevgi ve saygılar
0BeğenmedimŞikayet
CcCmetehanCcC ()Günaydin Çelik hocam nasılsınız gramda yön yukarımı bu düşüşler düzeltme olabılırmı teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tenkan sen ilk destektir. Oradan sekip yükselmesini bekleriz. Olmazsa kijun sene kadar düşebilir. Oradan dönse bile yükseliş trendi bozulmaz.
Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Hocam benim biraz kafam karıştı siz anladığım kadarıyla 1785 destek alıp yükselişin devam edebileceğini anlatıyorsunuz, ama Mutra Dayı düşüşe işaret edip sizin grafiği destek gösteriyor, bu grafik neyi anlatıyor yorumunu sizden dinleyebilir miyiz, saygılar
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tenkandan destek alırsa daha güçlü çıkar.
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bir ihtimal sadece. Grafiğe bakarsanız birçok kez tenkan çizgisine değip sekmiş daha önce
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Hacam kısada 1801 destek .1780 üstü günlük ve haftalık kapanışlar önemli..1780 altı işler değişir .. kendi görüşüm . saygılar..
Mutra_dayı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Etmeseydi keşke :( emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Celik hocam hayirli aksamlar tenkanda kadar dususu nasil tahmin edebiliyorsunuz bilgi amacli soruyorum dunku kapanisa gore asagida kapatacagindan dolayimi
0BeğenmedimŞikayet
Fifti__Fifti44 ()Ben bu tenkanı sevdim
0BeğenmedimŞikayet
Mutra_dayı ()@celik2119 Gram Altın için Mutra_dayı yorumu (18 dakika önce) Cevap yaz
destekleri takip etmek lazım kardeşim büyük ihtimal yarınki kapanış 1785 civarı olabilir tabi bir öngörü
ytd
HOCAM BU İYİ OLDU GRAFİKLEDE DESTEKLEMİŞ OLDUK:))
https://altin.in/mutra_dayi