Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Aslinda cok eglenceli bisey ustadim yaptigin calisma seni tabii baktigin grafige gore degisir ama uzun zaman goturuyor uzerine birde dongu tarihlerini at izlemeye bak :)
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Helal olsun ustadim ne demek tsk ederim
Ata09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tak ederim ustadik ne yaparsan yap yeterki kendini guvene alarak yap ve yaptigin hic bir islem icin pismanlik duyma unutma herkes sadece nasibini yer nasipten oteye yol yok alabiliyosan nasibindif alamiyosan nasibin degildir de gec hayirlisi olsun senin adina
0BeğenmedimŞikayet
Ata09 ()Cevaplarınız için teşekkürler hocam çok sağolun , Allah razı olsun hakkınızı helal edin , takibe devam.
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Su durumda bir geri donus emaresi yok ustadim gelecegi kimse bilemez bir haber herseyi tersine cevirir onlemini alarak tasimaya calismak iki tarafli dusunmek demektir saglam olmasi adina
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Grafik calismamdaki hedefine geldi ustadim bu demek oluyorki grafik bana gosterebilecegi hedefi gosterdi ve bu grafik islevini bitirdi daha ust hedefler icin yeni calisma yapmak gerek al sat tut kararlarini siz kendiniz vermelisiniz ama riske atilacak kadar kucuk parcalar kaldiysa kendinizce stop belirleyip yukarilara tasimaya calisabilirsiniz diye dusunuyorum bu tabij benim sadece yorumum karar sizindir :)
0BeğenmedimŞikayet
Ata09 ()Hocam merhaba , bereketli kazançlar olur inşallah. ben gümüşün bir kısmını çıktım az gümüş ve altın var satsam mi beklesemmi. yanlis anlamadiysam hedefe geldi döndü yazdınız artık düşüş mu bekliyorsunuz teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam inanirmisiniz hiç gann analizinden anlamıyorum:)