Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Detone_müezzin ()Burda ahkâm kesenler sizden daha akıllı değiller. Hepsi bir ilgi ve ben demiştim bak deme derdinde ki bugün o kişileri göremiyorum bu platformda.
heathcliff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heathcliff ()Ben dört aydır alım için bekliyorum. 366dan almadığıma çok pişmanım. 330 a düşecek diyenlere kandık. Yülsekden de almadım düşünce de almadım. Kendi hatam.
Dolmuscu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolmuscu ()Ben 390dan yari paramla aldim beklemek hep zarar yazdi hersey cok pahali benim tl 2 ayda eridi gitti 365 den alsam 18 bin karim vardi gelde delirme
heathcliff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heathcliff ()Ben de aynı durumdayım. Hep düşecek diyenlere inanıp alamadım. Ne yapacağız şimdi bu seviyeden almak da zor geliyor. Beklesek düşer mi yoksa daha fazla yükselip gider mi?
Dolmuscu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dolmuscu ()Bende almadim 365den nasip degilmis ama moralim bozuk 340 bekledik al sana 340
Seyyar_seyyah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seyyar_seyyah ()Ben 380 den altın aldım halen daha da bekliyorum. altin 365 lere düşünce milleti galeyana getirdi düşecek düşecek diye bunun yüzünden kaç kişi zararına bozdurdu. ben sabah akşam takip ediyorum burayı yazmasam da kimin ne olduğunu biliyorum.
Ebu_l_Hakem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_l_Hakem ()Bahsettiğin arkadaş eskiden kesin konuşurdu. Bu hatasından döndü. Artık kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir notunu da ekliyor. Sen hala arkadaşın yorumlarından etkileniyorsan o senin sorunun.
Seyyar_seyyah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seyyar_seyyah ()Bu arkadaş milleti yanlış yönlendirip duruyor. ben buna uysaydım mahvolmuştum zaten. Iki yönlüde yorum yapıyor ve hangisi olursa ben demiştim moduna giriyor.