Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()Aynen 400 402
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OptimumPro ()Evet haklısınız. Ons sat tekrar ons al yaklaşık 35 usd toplam kesinti olacak gibi. Beyin fırtınası yapıyoruz :) bende kararsızım.
şeyma52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GüzelYaRınLaR ()düşüşten bahsediyo abe 1765
1600 son tahmini ons düşüşü. deyilmi hocam doğru düşünüyorum degilmi. Saygılar
Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şeyma52 ()Bunu bende cok dusunuyorum ama dolar cikmazsa bi kârın olmuyorki ayrica dolara gecerken vergi oduyoruzve sonra altina gecerken yine vergi odutoruz
OptimumPro için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Hocam 1600 derken
mao için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
mao ()nereden doneriz gibi.. düşünüyorum..
sadece..
1600 en son ıhtımal benim için..
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OptimumPro ()Tl ye degilde usd ye parite mi yapsam 100 gr mı? Sanki 1765-1770 e inip çıkacak. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Nilber ()Düşünceleriniz hep gerçekleşiyor unutmayın, takipteyiz teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
echolaser ()Şahsi düşüncenizi paylaşmanızı amacı nedir forumdaki kişileri iyi yada kötü yönde etkilemek değilse?
0BeğenmedimŞikayet
sonerbjk ()düşüş mu bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Mr_Yarıcı ()Eldekileri cikalimmi duyosun yani ustad
0BeğenmedimŞikayet
520Es ()Burlardan dönüş mü bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Mr_Yarıcı ()Abovv naptin usta cok gerilemis ya
0BeğenmedimŞikayet
Karasulu ()Düşüş yani ustam bu