Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:41:32
EUR 35.9598 04:41:32
USD 34.5492 04:41:32
ALTIN ONS $2717.4500 04:41:32

Grafiği gönderen: DOGANbey42

⭐⭐DOGANbey42 ()
Gümüş

Mumlar xag/gbp parite sini kirmizi cizgi xag/usd grafigini gosteriyor tam uyum ve kolerasyon mevcut ayrintiya girdigimizde sterlin inde dolar a gore daha agresi aynen gumus gibi agresif hareketleri oldugu icin igne atnalari gibi seylerle daha uzun mumlar olusturma gibi seylerinin xag usd ye gore daha cok oldugunu ama hareketlerin uc asagi 5 yukari ayni oldugu gorulmekte ustadim

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Eyvallah teşekkür ederim gerçekten güzel insan

DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Gec kaldin ustadim kaldirdim ve kendisine yazdim sen yaslaniyomusun nedir ustad ne dersin :)) saka bi yana sarjim bitmek uzere disardayim ustadim yarin hep birlikte goruselim ins. Goruslerinde haklisin

Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Aslında dostum bu söylemek istediklerimi @_HERİ05_ size açıklaması lazımdı malasef bi yanlış anlama olmuş kendisini engellemişsiniz her yigidin farklı yogurt yiyişi vardır bu grafik takibinden tut her şeyde böyle farklılıklarını zenginligimizdir altın. in ailesi olarak rica etsem @_HERİ05_ engelini kaldırırsanız sevinirim teşekkür ederim Allaha emanet hayırlı geceler diliyorum herkese

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Helal olsun gulben hanim ne demek faydalj olabiliyorsam benim icin en buyuk mutluluk tsk ederim

Gulbenc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Ben teşekkür ederim iyi geceler dilerim

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Helal olsun ustadim ne demek tsk ederim

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Teşekkürler bilgiler icin

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Tabi oda var xaugbp paritesi ni de takip etmek lazım grafik okumakta önemli Formasyonlar var amerikan Çin borsalarında takip etmek lazım sonuçta gümüş sanayide kullanılan bir metal borsa düşüş ve çıkışları danda etkileniyor

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Evet haklısınız, İngiltere açılış/ kapanışı mi takip etmeliyiz?

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Bu xaugbp paritesi bi nevi gümüşte klavuzumuz
Öncü kuvvet bize erken ihbar edebiliyor düşüş ve çıkışları çünkü İngilizler piyasayı bizden önce haberdarlar buda xaugbp paritesi neden gözlüyebiliriz mesela gümüşü bugun düştü xaugbp paritesi ondan önce düştü

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Vallahi sağol, hakkınızı helal edin. Gözlemlerini teyidini aldık, Var olun

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Baktım @Hedef_12 bey (umarım dogrudur), yukarıdaki grafik xagusd/xaggbp beraber hareket ediyorlar, fakat xaugbp ve xagusd ters hareket, gümüş tepe iken sterlin dip yaptığını gözlemledim. Gümüş yükselsin ben sterlin alayım. Kraliçeyi seviyorum

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Aynen dostum senide yorduk İyi geceler olsun hakkını helal et

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Aynen ustadim burdaki tek onemli sey birlikte bakabilmektir ama cogu zaman insanin usengecligi aklimiza bile gelmiyor ustadim :) isin ozu bu ne yazikki

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

@Gulbenc hanımefendi Baktınız mı bi xaugbp xagusd kolerasyon una bi yorumda sizden alalım

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Geçen büyük düşüşte amerikan borsalarında kıyasladım aynı şekilde gümüşle birlikte sert düşmüştü sanayi metali oldugu için borsalardanda aynı kalerosyonu sergiliyor

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Vix onu bu aralar unutmuştuk, hatırlattınız

ALTINCIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Haklisin dogru soyluyosun ustadim onu unutmusuz ana unsurlardan biride o tsk ederim katkiniz icin

ALTINCIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI ()

Bir katkıda benden olsun vıx i tek geçerim üstadım en güzel istakemet haberini ondan alırım

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Aynen üstat zaten bu birlikte hareket eden parite kolarasyonları zamanla degişiyor mühim olan araştırıp yeni uyumlu kolerasyon lar bulud dogru tahminler yapabilmek

1BeğenmedimŞikayet

DOGANbey42 ()

Bu sekilde bakmak istenirse bakilacak cok sey var ustadim bununla kalmamali ons altinin harketleri borsa endeks hareketleri rasyo hareketleri gram cinsinden islem yaptigimiz icin dolar endeksi hareketleri bunlarin hepsi once hareketler olabilir eskiden gumus oncu hareketler yapar ons altinin yonunu tahmin ederdik zamanla bazi seylerin kolerasyon degerleri azaliyor artiyor dikkat etmek gerek

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Düzeltme xaugbp olacak _HERİ05 takip ettigi

0BeğenmedimŞikayet

Hedef_12 ()

Hocam bu xaugbp paritesi xagusd benzerliği çok fazla şimdi HERİ05_ de takip ettigi parite bu oldugundan xagusd bize erken ihbar eden uyarıcı diyelim yani tüm Formasyonların tek bir parite üzerine çalişıp daha etkin ve dahi önceden düşüş ve yükseliş habercisi olarak görüyoruz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum