Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Çok sağol sağlam sağlam gidelim eline koluna sağlık her yerden kazanırız
Kriptoloji için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaygılı21 ()Emeğine sağlık Tşkler dostum
0BeğenmedimŞikayet
Thodex ()Analizlerin için çok saol abi
1BeğenmedimŞikayet
Kriptoloji ()Direnci kirmadikca alim dusunmuyorum bir kirilim olursa kesin bilgilendiririm sizi
Eksk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kriptoloji ()Ters koseye gore pozisyon alinmaz dostum ters kose ihtimali her zaman %10 dur. Ters kose durumunda trene her yerden atlarsin ama dusus gelirse zarar etmeden kurtulamazsin hatta aylarca terste beklersin
Dumulugal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Bende nakite geçtim ne zaman al dersen alım yaparım kendi kararımdır bilgiler için çok teşekkür ederim emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Dumulugal ()Bilgi için çok teşekkürler
Bu kadar net düşecek görüntü verdiğine göre çıkacak ve dediğiniz gibi en büyük ters köşe olacak sanırım:)
Ne yapsam bilemedim valla:)
0BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()Emeğine sağlık hocam ben malda yola devam ediyorum düşersede bekleriz alttan alır ortalamayı düşürürüz cesaret bakalım kazandıracakmı :)