Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Ahahahaha çok komiksiniz sayın güldüm valla :) saygılar sevgiler
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Polis55 Sayın Hocam hisseye bakıp fincan kulp var diyormuşum
:)) Bana hisse grafiği atın fincanı kulbu bulayım:)))
Hemen bakıyorum hocam.
Saygılar.
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()kesinlikle haklısınız hocam yorum yaptığınız bölümün hangi saat dilimi olduğu yazın hocam söylerken fincan dediğiniz yer oluşmuş kulp yok zaten yapmaz ise derinliği kadar yukselecek yanı hatlar karışmış olabilir sohbet ettiğimiz 2 3 kişi var uzakta kalırsanız olmaz hocam :) bana bi hisse dediler deva ya bi bakar mısınız bende bakacağım fikirbirliği yapalım saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam sizlerde öyle benim için değerli insanlarsınız
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın hocam gerçekten çok değerli bir insansınız teşekkür ediyorum. Saygılar.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()içi temiz güzel olan insanlara sınıfta kalmak yok kaldıkı bizlerde hata yapıyoruz. önemli olan yüzde 70 üzerine çıkmaya çalışın o zaman başarılı olursunuz. zengin olursunuz demiyorum zaten zenginsiniz o güzel yürekleri taşıyan insanlar fakir olamaz
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Polis55 Sayın hocam vallahi biz sınıfta kaldık grafikte fincan yokmuş. : ))
Alım satımlarımı bağımsız yapacağım, grafik konusunda iyi değilim. :)) Uzaktan takipte olacağım.
Ayrıca biz çok zenginiz ki hocam
iyi niyetimiz ve güzel bir yüreğimiz var . Bol kazanç diliyorum.
Bol kazanç diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Kıracağız şeytanın belini zamanla :))) hocam siz daha çabuk Zengin olursunuz :))). İnşallah
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()fincan nerede var hocam ben göremedim bir türlü
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın hocam grafikte fincan vardı şuan kulbu yapıyor dönecek . YTD
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Sehmus_1905 ()tamam cok tesekurler
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam destek noktasına geldi burada 391 lere hatta 392 ye kadar yükselir dönerse obo oluşur tekrar düşüş yaşar ve kamayı o zaman kırar
Sehmus_1905 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sehmus_1905 ()4 saatlık kapanısmı lazım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()diyemeyiz hocam kırdı tekrar kamanın içine döndü ama kırmaya çalışıyor
Sehmus_1905 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sehmus_1905 ()selam akıf hocam gram kırdı dıyebılırmıyız ( 389 kırdı kapanısmı lazım)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Polis55 Sayın hocam bende bir tuhaflık var , Grafiğe bakınca , direk fiat görüyorum , çok ilginç :)))
Çok çalışmam lazım.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam o bayrağı gördüm ama ben tam emin olamadım :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()seninde eline sağlık sana da bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın hocam ben bayrak görüyorum 40*görüyorum :))
Elinize sağlık hocam.
Bol kazanç diliyorum.
Saygılar.