Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
ustaogretmen ()Güzel çalışma teşekkürler, eline sağlık. Forex için uygun değil ama.
0BeğenmedimŞikayet
Y_T_D ()Guzel bir grafik olmuş hocam elinize sağlık. . Ama o ruble kâri bize yaramadi.. en yuksekten alinca.. zarardan cikamdik henuz..
0BeğenmedimŞikayet
İNDİKATÖRCÜ ()Bu güzel çalışma için teşekkürler,
Ben bu çalışmadan kendimce bir şeyler öğrendim...
Orta vade işlemlerin daha isabetli olduğu bunlardan bir tanesi.
0BeğenmedimŞikayet
mertkaan ()güzel bir çalışma yapmışsın, eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Supervisor ()Eline ve emeğine sağlık... Rublede sanırım bunlardan daha iyi kazandırmış.. benim de öyle bir çalışmam vardı...
0. 350 iken 0. 540 ...
Oran orantı çok net açıklıyor ve Dediğiniz üzere vade riski arttırdığı için getiri katlanıyor.
Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Uzakdoğu parası soranlara onlar isteyerek parasını değersizleştirerek ekonomik koruma yapar. Uzak durun dedim Hep. Bu da onun ispatı olsun.
Eline sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
BÜYÜKİSKENDER ()eline sağlik.. diyim 500 olsun fulleyecem söz... şuan dolar, rub.. 52, 05
0BeğenmedimŞikayet
Smyrna35 ()üstadım emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Tyler_Durden ()ruble 600 olursa nasıl bir hesap yapacaksınız uzun vadede?
0BeğenmedimŞikayet
paritecem ()ben neden yokummm
1BeğenmedimŞikayet
Ecotronik ()Sevgili Yatırımcılar,
Alt yorumdaki mavi kesikli çizgi, "0/ Sıfır" noktasıdır. onuda not olarak eklemiş olayım.
0BeğenmedimŞikayet
BÜYÜKİSKENDER ()500... düşsün fulleyecem: =)))
0BeğenmedimŞikayet
_Ali_ ()Son gunlerde eu ataga gecmese o is olmazdi bence