Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet01 ()Bakın sabahtan bu yana 10 krş çıktı
elbeyli58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
elbeyli58 ()Teşekkür ederim Hayırlısı artık beklemekten başka çare yok
Mehmet01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
elbeyli58 ()Baktım hocam teşekkür ederim
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dün grafik attım baktıysanız faydalı olacağını görürsünüz
1BeğenmedimŞikayet
Mehmet01 ()hiç sıkıntı yapmayın beklicez bakın bir günde 4 krş çıktı sabredin benden size tavsiye ekranı kapatın 1 hafta bakmayın... bi bakmışsınız kardasınız.
0BeğenmedimŞikayet
elbeyli58 ()İnşallah kurtarırız vergilerle beraber 8.71 ortalama var zarar baya çok
Mehmet01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet01 ()Panik yapmayın çok az kaldı 10-15 gün içerisinde çıkmaya başlar 8.75-8.90 arası
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet01 ()Bende zarardayım 8.55 ten aldım 14 K sterlin...
0BeğenmedimŞikayet
elbeyli58 ()Hocam gbp Ne zaman toparlar kendini baya zarardayım vergiler bitirdi bizi
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Amin diyelim bu sözünüze
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın Hocam Hep birlikte inşallah.
Bol kazanç diliyorum.
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hayırlı olur inşallah hocam
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın Hocam İyi Akşamlar
Sterlinin hiç yok : ))
Parçalı toplamaya başladım .
İlk alım 8,43
Bol kazanç diliyorum.