Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dibin dibi yok piyasada ilk önce bunu benimsemek gerekiyor ben kendi adıma risk aldım 3 ayi aşkın bir süredir bekliyorum kafam rahat o seviyenin altına gelirse satarım alttan yeniden toplarım bu kadar basit.. Aldığımız herhangi bir koin delist olsa yine iyi en azından kafa rahatlar ama bu piyasa surundurmeyi kendine benimsemiş ya zararına çıkacak ya da bekleyip sabredeceksin..
Onur13 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba kardeşim, projesi sağlam olan ve majörler tercih sebebiniz olsun derim projesi nedir ne değildir araştırmanız sizin açınızdan daha iyi olur ve arzı yüksek olan tüm shitcoinler tehlikelidir, böyle jetonlar bir balinanin alımına bakar tamam çok yüklü girersin kazanırsın ama ya toparlanamazsa şayet, çok uzun süre bekletme durumunu ortaya çıkartabilir, parcali ve kademeli alımlar ve sepet yapmanız özellikle altlarda tercih sebebiniz olmalıdır diye düşünüyorum..
Hannes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Birtek LTC değil ki tüm majörler ve altlar buna dahil kardeşim, ve BTC dominans yükselmeye devam ettiği sürece altlar hala gerilemeye devam edecek ne zaman altsezon gelecek BTC dominans düşecek o zaman projesi ve bir amacı olan jetonlar gör bak nasıl yükselecek, olmadı mı oldu ETH 1.440$ LTC 400$ NEO 198$'i gördü buraya yatirilan meblaği artık stratejine göre kendin belirlemen lazım bugün örnek veriyorum BTT delist oldu ve iflas bayrağını Justin Sun çekti senin de alimin vardı ve uzun süreden beri bekliyordun kim verecek sana olan zararını borsa mi tabii ki hayır bunun örnekleri çok bilmediğimiz shitcoinlere özellikle yüklü alım yapmamak gerekir..
frikuva için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hannes ()Merhaba abicim, diyelim ki bir coin de 1000tl paramız var dip yaptı eridi 1000tl. Coin toparlandikca o para yeniden işlem görür mü
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Ltc yi örnek verelim. 70 USD civarıydı. Btc yine bu değerlerdeydi. Btc yine bu değerlerde ama ltc toparlanamadı. Yatırımcısı hala zararda. Hot ve btt yi geçen seneden hatırlatalım.
1BeğenmedimŞikayet
Onur13 ()Ahahahaaa. Adam haklı CoDeX bazı alt coinler var. Yatırıp yapınca unutmak lazım. Ama cidden unut bir daha gün yüzü göstermez adama. Delist olunca ancak huzuru bulursun.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Olur kardeşim unutalım, hangi altkoine yatırım yapalım önerin ve tavsiyen nedir? Sizin engin tecrubelerinizden yararlanmak isterim projesi sağlam olan bir altkoin söyler misiniz? ..
sigortaci70 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sigortaci70 ()Arkadaşlar altcoinlere çok düşükken uzun vade yatırım yapın unutun.
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum iyi akşamlar btc ne olur al sat yapılırmı
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()anladım hocam sağolasın
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ben genelde full olarak hiçbir altkoine girmeyi tercih etmiyorum nadirdir, parçalı ve sepet şeklinde portföyüm var dostum.. ETH'da buna dahil..
aykut267 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()sende ethdemisin hocam full?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC eğer ki 9.200$'i geçerse şayet ETH'da 228$'in üstüne atması olacaktır, BTC dominans düşmediği sürece bütün altlar sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçiyor anlamı taşır ve bir yandan da BTC paritesi takibi de çok önemli bilgin olsun.. BTC dominans ilerleyen günlerde düşmesi altlara daha çok hareketlilik ve canlılık getirecektir..
0BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()Şuanki düşüşte ethye ve altcoinlere aşırı derecede Bir hack saldırısı olmasından dolayı havuz hesaplarının çoğu boşaltılmaya başlanmış dikkatli olmakta fayda var
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()228 ve üzeri kapanışlar yapması için btcninde 9300 üzeri atması lazım btcde şuan pek oynama olmadığı halde eth çok düştü 9150 seviyelerinde eth 228 lerdeydi fakat şuan 221 e kadar düşüş yaptı. Btcden ayrışabilse daha iyi olacak
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Üstte ki kırmızı çizgi saatlikte hareketli ortalama SMA200'ü temsil ediyor yani günlük görünümde MA20'ye yakın olması ve pozitif bölgeye geçişin anlamını taşır.. 228$'da kapanışlar yaparsa o seviyeyi test edecek ve üstünde kapanışlar yapması sağlanabilir şuan ki durum kısacası altlarda istisnalar hariç BTC'nin gidişatına göre odaklanmak gerekir..
1BeğenmedimŞikayet
aykut267 ()kırmızı orta çizgi yükselişe geçişini belirtiyor yanılmıyorsam hocam