Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0470 08:16:58
EUR 36.1784 08:16:58
USD 34.5317 08:16:58
ALTIN ONS $2687.7000 08:16:58

Grafiği gönderen: Kriptoloji

btc hic guven vermiyor..

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Borsacim18 ()

Teşekkür ederim

yca1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

reddewil47 ()

Ayni fikirdeyiz göstergeler bu kadar kötüyken faiz dusurmekle bir yere kadar piyasa tutulur

Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Bekliyoruz... amerika kolay kolay düşürmez borsayı. Bir yolunu bulur belirli bir kademede tutmaya çalışırlar. Asıl soru bunu daha nekadar yapabilirler onca ilumsuzluklar devam ederken?

reddewil47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yca1 ()

Minimum 9480 olması lazım sanırım

Borsacim18 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

reddewil47 ()

O zaman hem onları hem abd endekslerini bekleyecez nedense bugün için sadece endekslerde biraz yukselis bekliyorum sonra cakilirlar sp500 3000 alti açmayacak bence

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Hafta ici türkiye saati ile 17.00 gibi geliyor. Vede anı bir olay olunduğunda.

reddewil47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Borsacim18 ()

Abi ay kapanışı kaç altı olursa olumsuz

Kriptoloji için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

reddewil47 ()

Yeni bir haber var mi kardesim :)

1BeğenmedimŞikayet

Kriptoloji ()

dostum gunlukte dusus trendindeyiz gunlukte yukselen tepe yapilmadikca tehlikedeyiz. yukselisin fake olup olmadigini anlamak icin 9700 uzeri gun kapanisi gormemiz lazim. yarin ay kapanisi var. bahsettigim gibi kader ay kapinisi. olumlu gelirse boga kapisi acilir. olumsuz gelirsede cok sert dususler gelir. suan haftalikta cok olumsuzus. yarin ay kapanisi da olumsuz gelirse dusus kacinilmaz olur. ay kapanisi oncesi aklimizi karistirabilirler. o yuzden sert hareketler gelebilir. gunluk ve haftalik olumsuz 4 saatlikte guven vermiyor. nakitte bekleyip ay kapanisina odaklanmak bana mantikli geliyor acikcasi.. yukselis gelirse ters kose olursak illa bir yerden retest yapar ordan atlariz her turlu trene

0BeğenmedimŞikayet

Kriptoloji ()

dostum 3782yi hangi dip ile birlestiriyim onuda yazarsan sevinirim:)

Superrbtc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

860$ zarar ile btcden çıkmıştım. Comp 180$ kâr aldım.
Sizin video u izledikten sonra kalan zarara şükür edecek durumdayım. Benim gözüm bu aralar gerçekten korktu. Şuan full nakitteyim.
Gelen bilgileri paylaşmaya devam edeceğim ama uzun bir süre tahminim alış yapmıyacağım. ( allahtan olan zarar, kardan zarar:))
8200 10% alış bekliyorum. Ve kimseyi yönlendirmek istem ama bu aralar dediginiz gibi al sat çok tehlikeli. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Superrbtc ()

Abi 30 Nisan 8401
10 Mayıs 8117
Birde 3782 den gelen yükseliş trendi kesişmesi logaritmik
Çok saol

0BeğenmedimŞikayet

Kriptoloji ()

peki ama bir kac sey istiyorum senden.. grafik logaritmik mi olacak yoksa standart grafik mi? ve o seviyelerin tarihlerini verebilirmisin>?

0BeğenmedimŞikayet

BeyazKuzgun ()

Teşekkürler hocam nakitte beklemek en iyisi şu aralar

0BeğenmedimŞikayet

Superrbtc ()

Dostum birde 3782 den gelen yükseliş trendi ile kesismesini gosterebilirsen memnun olurum

0BeğenmedimŞikayet

Superrbtc ()

Dostum, senden bir ricam olacak
Günlükte 8401 - 8117 den trend çizgisi çekip yorumlayabilir misin?

0BeğenmedimŞikayet

Kriptoloji ()

Videoyu acamayan arkadaslar sayfayi yenilesin 10 saniye beklesin tekrar denesin illa aciliyor. Kaciranlar alt yorumdan videoya ulasabilirler.

0BeğenmedimŞikayet

ÖzerŞahin ()

9350 iğne atma olasılığı nedir sence?

0BeğenmedimŞikayet

Elazığlee ()

Faydalı bilgiler için müteşekkiriz

0BeğenmedimŞikayet

Elazığlee ()

Düzeldi tmmm

0BeğenmedimŞikayet

ÖzerŞahin ()

Bende açamadım.

0BeğenmedimŞikayet

Elazığlee ()

Videoyu açamadım ben açabilen varmı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum