Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hayirli gecerl ustadim cok tsk ederim
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Nasip hocam sakin dingin dinlenmiş bir kayafla İNŞÂALLAH yazışırız daha iyi olur Hayırlı geceler diliyorum
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim ustadim ama tam manasi ile bir bilgi aktarimi yapamadim kusuruma bakma cumleleri toparlayamiyorum hevesim kacmis sanki hayirlisi
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Çok teşekkür ederim gerçekten aydınlatıcı bir bilgi oldu sagolun üstat
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim ozellikle farkli farkli yillari attim her dongu herseye ayni hareketlere neden olmaz hani gann analizinde nasil fiyatta destek direnc varsa zamandada vardir iddeasi bulunuyordu fiyat ve zaman analizi malum fiyatin tepelerde olusunda farkli tepkiler diplerde ise farkli tepkiler verdigini goruyoruz burada bir diger dikkat cekilecek ornek fiyat dongubtarihine duses trendinde mi giriyor yukselis trendindemi buna gorede tepkiler farkli farkli olmasi genel bazi kanılar var ancak dolunay ve ay tutulmasi gorundugu zamanlarda dolunay micro dongusunun daha etkili oldugu soyleniyor
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Dostum emeğinize sağlık sagolun her yıl aynı tepkiyi vermemiş 2016 yükseliş 2017 2018 düşüş 2019 2016 grafigine benziyor bu ayın döngüsel hareketlerinden hariç başka etkenlerden mi kaynaklı yoksa ayın her seneki döngü hareketlerinin etkisi farklı farklı mı etkiliyor
0BeğenmedimŞikayet
Gulbenc ()Bu döngü de yatay gitti sanırım