Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
h_egr ()Evet girdiğiniz fiyata düşmemiş hisse
fatihcann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fatihcann ()garantiden açtım hesabımı dün aksam emir girişi yaptım şuanki durumu borsada diyor beklemede mi oluyor?
h_egr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
h_egr ()Garanti Bankası
fatihcann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fatihcann ()nerden alıyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ():) eyvallah üstadım, ne derseno
TeknikAnaliz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()16 liradan önce satış yasak
fantastik79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()ŞOKKK a birşeymı oluyor :))
fantastik79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()grafikde zirveden gelen sizinde kırılmasını beklediginiz düşen trend çizgisnden bahsediyoru. benimkimi altda sizinkimi yukarda siz grafige logoritmikmi bakıyorsunuz acaba
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Hangi düşen mesele bu senin bahsettiğin tuzaklanmis ben onu çoktan unuttum
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bende bu düşen trend çizgisi 3.85 civarında kırıldı şuanda 5,30 civarı hedefli gidiyoruz.. logoritmik olarakmı bakıyorsunuz acaba ?
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Düsen trendin üstünde kapanış yapacak onay için
Esrgl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
h_egr ()4,11 den aldım. Beklemedeyim
0BeğenmedimŞikayet
Esrgl ()Hocam merhaba, 4.21 tekrar dokunup mu yürüyecek?
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()kardeşim senin sosyal medyada bir hesabın falan varmı ? takip edeyim, çok teşekkür etmek istiyorum tekrar
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()Eyvallah abi
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Aynen ben alırım sen sakın alma
Yvz_83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 abi ben takip edecek sen alınca almayacak:))
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()En üstteki pembe düşen trendi kıracak uzun bir mum sonra onayına gelecek
Yvz_83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 kaç kaldı abi
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 abi ıheva brüt takasta aldım öyle yazıyordu yarın satabiliyoruz ancak:)