Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0921 19:03:15
EUR 39.9942 19:03:15
USD 36.5956 19:03:15
ALTIN ONS $2929.0700 19:03:15

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
GRAM 20150503 Günlük Grafik

GRAM, EMA (Üssel Hareketli Ortalama) değerleri, aşağıdaki grafiğin sol üst köşesindedir.

GRAM 01.12.2014 tarihinde (İsveç Altın referandumundan sonraki pazartesi günü) 81.22 den başlayan yükseliş trendini, düzeltmelerini yaparak sürdürmektedir,
Fiyatın, belirli bir yükseliş sonrasında, güç toplamak için, 9, 21, 50, 100, 200 G EMA değerlerini test etmesi çok normaldir ve iyi değerlendirenler açısından, satış ve alış fırsatlarıdır.
Satış ve Alış fırsatlarından yararlanmak için, Hareketli ortalama değerleri ile Grafik Göstergelerinden yararlanabiliriz,
bunları ve Teknik Analizi öğrenmek için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız,
Kitap için, profilimde, kişisel görüş ve yorumlar bölümünde, tavsiyem vardır,

Geçtiğimiz birkaç ayda neler oldu, şimdi ne oluyor ?
Fiyat uzun süre geçemediği 91.40 direncini kırmadan önce, 81.x seviyelerine kadar sarktı,
korkanları silkeledi ve 01.12.2014 den itibaren 81.22 den yükseliş trendine kaldığı yerden devam etti ve 95.07 düzeltmesinden sonra geçemediği 91.40 direncini hızla geçti, 101.10 geldiğinde göstergeler şişmişti ve düzeltme ihtiyacı vardı, 101.10 dan 93.57 kadar sarkarak ve 50 G EMA (mavi) o zamanki değerini defalarca test etti ve aldığı destekle, 2.5 aydır geçmekte zorlandığı 101.10 direncini geçti ve 104.50 - 101.10 aralığında 15 gün süren sıkışıklıktan çıkmak için 2 gündür 100.33 ve 100.25 seviyesine kadar sarkarak, hem 101.10 direncini desteğe dönüştürmeye, hemde 100.16 da bulunan 50 G EMA değerini test ederek güç almaya çalıştı,
100.16 bir defa daha test eder mi ? bilemiyorum : )
önümüzdeki hafta, öncelikle 102.60 ve sonra 104.50 üzerinde kapanış olduğunu gördüğümüzde,
yeni bir yükseliş dalgası için ümitlenebiliriz,

102.60 ve 104.50 üzerindeki hedefler ne olabilir?

108.83 Gram tarihinin (22.08.2011), günlük en yüksek kapanış değeridir,
110.00 Gram tarihinin (06.09.2011), en yüksek görülen değerdir,
bu rakkamlar ve üzeri muhtemel satış yerimiz olabilir,

101.10 - 104.50 arasındaki düzeltmenin beklediğimden çok uzun sürmesi nedeniyle ve şu anda yükselen trendin dip noktasına yakın yakın olmamız nedeniyle,
110.00 üzerindeki rakkamların da görülebileceğini, TAHMİN EDİYORUM.

Kendi risk iştahınıza göre, SATIŞ YERİNİZİ KENDİNİZ BELİRLEYİNİZ.

BENİM SATIŞ PLANIM,
MACD, CCI ve Göstergelerini izlemek ve aşağıdaki grafikte senaryo olarak çizdiğim KIRMIZI dikdörtgen alanlar içinde, satış kararımı vermektir,
Şu anda rakkamsal bir tahminim yoktur,
Orta ve Uzun vadeli yatırımcı olduğum için, benim planım size uygun olmayabilir,

Her insan, kendi RİSK ve KARARLARININ sonucunu yaşar,

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

1 hafta önceki Gram yorumum geçerlidir,

Bknz alt yorum.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Ecotronik arkadaşım,
Gram için alt yorumumda değişiklik yoktur,
Dolar hk. daki düşüncemde geçerlidir,

DXY yükselen trendini, aşağıya kırmıştır,
2 gündür kırdığı yere tepki yükselişi yapmaktadır,
sonuçları hep birlikte göreceğiz,

Gram ın, Ons destekli olarak artacağını Tahmin ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@az_öz arkadaşım,
Gram ile ilgili düşüncelerim, alt yorumdadır,

50 G EMA değerini 2 defa görüp yukarı dönmüştür,
önünde 104. 50 yi geçme hedefi vardır,
düşündüğünüz yere geleceğini tahmin etmiyorum,
piyasa bu ne yapacağı belli de olmaz,

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@DereBeyi44 arkadaşım,
sorularınızdan profilimi hiç incelemediğinizi anlıyorum,
alt yorumumu ve profilimi lütfen inceleyiniz ve
kendi planlarınızı, kendi kararınızla oluşturunuz,
BKNZ alt yorum.

0BeğenmedimŞikayet

nazlı ()

ben pek hakim değilim konuya ama gramdan yanasınız anladğım

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@nazlı arkadaşım için plan örneğidir,
alt yorumda )

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@wsalvaw arkadaşım,

GRAM değerlendirmem ve grafiği alt yorumdadır, bknz.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@son123 ve @tatanga arkadaşlarım,

GRAM günlük grafiği ve açıklamam aşağıdadır,
belki ilginizi çeker )

1BeğenmedimŞikayet

TOYOTOO ()

temel bey gram
çıksada çıkmasada
bu emeğe alkış tutlur
bence yıldız az olur
lütfen artımı kabul
buyurun tşklr

5BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

Bu GRAM Analizimin,
gerçekleşmesi durumunda,
2423 adet artı bekliyorum,

gerçekleşmemesi durumunda,
verilecek eksilerden rahatsız olmam ama
sonrasında sadece kendim için, çalışmaya devam edebilirim. (

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum