Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
4BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba Hançer hocam hosgeldiniz, iyi dilekleriniz için tşk ederim sizleri de uzun bir zamandan sonra buralarda görmek güzel, umarım geri dönüş yapmissinizdir, eski dostlari görmek sevindirici.. Engin tecrübelerinizi, fikirlerinizi, bilgilerinizi ve grafiklerinizi burada ki değerli dostlara yol göstermek adına mahrum birakmamaniz dileğiyle..
HANÇER25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HANÇER25 ()codex hocam selamlar saygılar
yıllar çizgini bozmamis itina ile çalışılmış grafikler genişçe aciklamalar seviliyorsun hocam. geçmiş olsun hastan varmış sanırım
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İşbaraAlp ()Teşekkürler hocam işten çok fırsat bulamasamda yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim öğreneceğim :)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Aslında bir bakıma haber akışı sonradan da dusebiliyor piyasaya BTC yükselmek ve düşmek için sadece bir sebep arıyor bu da haber akışından da kaynaklı olabiliyor en son örneği ÇİN PUMP'i gibi diyelim ama bu piyasa hertürlü manipülasyona açık olduğu için kendimizi garantiye almak adına adım adım ve sağlıklı bir şekilde stoploss kullanarak ilerlememiz daha iyi olacaktır.. İş sadece grafikle de bitmiyor bitseydi grafikciler analistler dünyanın en zengin kisileri olurdu diyelim..
Ercmnt için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan ben BTC'de BİTSTAMP'a göre bakıyorum 9.390$'a kadar iğne atmış buraya kadar gelmiş durumda sabah ve 1 saat önce ki attığım grafiğe göre 9.380$ seviyesi yani şuan bollinger bandina denk geliyor olmasidir en azından bollinger RSI 4 saatlik günlük gibi kısa grafikleri öğrenmeniz sizin avantajiniza kisacasi size çok yardımcı olabilir, tavsiyemdir..
İşbaraAlp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ercmnt ()Tabiki grafik sadece olasiliklari daha iyi gormemizi saglayan bir arac. Tekrar edeyim OLASILIKLARI. Yani yolu secen gene bizleriz. Mumkun oldugunca her iki yonde de kendimize gore onlem aldirip adimlar atmamiza cok yardimcilar. Emeginiz onemli ve degerlidir. Yorumlar dogru yanlis olabilir, dogru yorum baska bir dis etken yuzunden degisik yone de gidebilir. Ama grafikler kor karanlikta ilerlemektense onumuzu biraz olsun aydinlatiyor. Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
İşbaraAlp ()Hocam ben gündemi takip etmeye çalışıyorum ama henüz kendim destek direnç noktası belirleyemediğim için sizin ve kriptolojinin bunları belirtmesi çok güzel. Maksat sat al ile miktar artırmak teşekkür ederim tekrar.
1BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Eywallah ustam
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan ben BTC'de uyumsuzluk göremiyorum BTC direnci kirarsa ETH'da direnclerini kırması yoluna devam etmesi olacaktır.. Bu piyasada BTC KRAL'dir son söz onda biter.. BTC dominans hala %de66 civarinda hükmediyor.. BTC belirttiğimiz seviyelere gelebilir mi gelebilir hala günlük MA20 üstüne çıkamadık takip edilmesi gerekir..
Atak01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Ercmnt , grafik ve yorumlar bize yol gösterici ve diğer haber akışları, dış etkenler ve gündemler de etkileyen diğer faktörler olduğunu bilelim.. Bir nebze de olsa size yardımcı olabilir düsüncesindeyim..
İşbaraAlp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Ethanin şuan en az 237 seviyesinde olması gerekirdi bu 236 direncin güçlü olmasından mı yoksa BTC short olarak bir dumping mi yapacak 9330 Lara tekrar
1BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Ustam bu BTC ile etha arasında bir uyumsuzluk var halen devam ediyor etha pump yapabilir mi ? Kendiliğinden
1BeğenmedimŞikayet
Ercmnt ()Degerli yorumlar.
1BeğenmedimŞikayet
İşbaraAlp ()Elinize sağlık teşekkürler hocam.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Grafiklerin yerleri şaşmış biraz arkadaşlar malum telefondan bu kadar oluyor şimdiden kusura bakmayın..