Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0436 17:02:46
EUR 36.0876 17:02:46
USD 34.5560 17:02:46
ALTIN ONS $2693.7800 17:02:46

Grafiği gönderen: Kriptoloji

Surprizimi acikliyorum : )

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

byMusty35 ()

hocam hoşgeldiniz tekrar aramıza. özlettin kendini. çok üzülmüştük valla :) iyi geldiniz yine hoşgeldiniz. Bu arada evlat nasıl oldu? başına talihsiz bir olay gelmişti. İnşallah iyidir şu anda?

0BeğenmedimŞikayet

Meloş ()

Hoşgeldin kardeş çok sevindim tekrar aramıza katıldığın için ellerine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Meloş ()

Ramazan mı arkadaş

bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maney ()

Hocam neo için yorum bekliyorum sizden

Kriptoloji için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Kriptoloji ()

arkadaslar sabah videoda anlatmistim. gunluk stochastik negatif bolgeye dogru gidiyor gunlukte ma20 test etme olasiligi var diye.. suanda oralara dogru bir dusus geldi 9500 altinda gun kapatmadikca gunluk destek kirilmis olmuyor. ben maldayim gun kapanisina odakliyim. gun kapanisi altinda gelirse nakite gecer izlerim. gun kapanmadan altinda gelirsede yapacak birsey yok. riski azaltmak isteyen %50 nakite gecsin gun destek uzeri tutunursa tekrar fuller yada sert duserse alttan alir.. 9800 uzeri 4 saat kaparsada tablo tekrar olumluya doner. Analiz videomu kaciranlar alt yorumdan izleyebilir

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

ramço hoşgeldin,
selodan haber yollamıştık gelsin diye,
belki böylesi daha iyi oldu, temiz sayfa açtın,
emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Eksk ()

Doktor hoş geldin tekrar video süprizinde güzel oldu yeni sayfanda başarılar bol kazançlar dilerim

5BeğenmedimŞikayet

Kriptoloji ()

soyle bir gidis bekliyorum 9950lere yukselisin devami icin kirmizi cizgiyi kirmamiz gerekiyor. stop seviyelerii alt yorumdaki surpriz videomda aciklamistim. kaciranlar izleyebilirler

0BeğenmedimŞikayet

frikuva ()

Hoşgeldin başkan. 2018 de benimde canım yanmıştı. Neyse geçmiş geçmişte kaldı :))

0BeğenmedimŞikayet

H2R ()

Hosgeldin tekrardan

0BeğenmedimŞikayet

ersoy33 ()

Hoşgeldiniz tekrardan

0BeğenmedimŞikayet

Feridedavut ()

Ah Ah gözlerim doldu sizi görünce; ) hoşgeldiniz efendimm ; ))

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Hoş geldin :) Alışınca insan gözler arıyor istemeden. Çekip gitmek kolaydır. Önemli olan zoru başarmak.

0BeğenmedimŞikayet

limpid07 ()

Tekrar hoşgeldin , teşekkürler emeğine sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

Sakin_kişilik ()

Adamin hammaddesi gelmis...

0BeğenmedimŞikayet

Mehmetbjk ()

Cok belli ediyordun kendini tekrardan hoşgeldin )

0BeğenmedimŞikayet

_Mechanical_Engineer ()

Aramıza tekrar dönmenize çok sevındım.. üyeliğinizi kapatıgınızda da söyledım insanız sonuçta kahin değiliz zaten herşeyi bilsek zengın oluruz. hele bıtcoınde herseyı bilmek çok sıkıntı. ben sızın sayenızde guzel para kazandım . zarar da etsem hıc onemlı degıl

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

Video gelirse takip ederim demiştim; takipteyim hoca tekrar hoşgeldin...

0BeğenmedimŞikayet

endezyar ()

Teşekkürler. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

İşbaraAlp ()

Sen böyle devam et zarar eden varsada çıkar inşallah. Maşallahın var kardeş.

0BeğenmedimŞikayet

Gözümün_nuru_20_bin_dolar_ol ()

Abicim zarar ettirdim diye bir şey yok tuzaklarla dolu bir oyundayiz normalde gitse sen zaten basarilisin senin beceriksiligin değil bu 10 gün SONRA gene kusmessen iyi insanların en sana ihtiyacı olduğunda çekip gittin o etik değil sen kendin ol gerisi önemli değil her zaman tutacak diye bir şey yok tamamı neyse hoşgeldin bakalım işimize koltuk takımı almam gerek :)

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

Deme kardeş ben dedim fırça yedim. Efsane felan kiziyo

Losted6565 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Losted6565 ()

wayyy efsane geri döndü seni çok özledim be kardeşim hoş geldin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum