Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
GainFULLTechnic ()Neye güvenmemiz lazım?
NeT42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Çok teşekkürler o zaman samimiyetinize, saygılar kolay gelsin :)
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()arkadaş bekledigin yer gelmedi 3 hafta oldu artık vazgec bu beklentinden düşmiyecek yükselicen gibi bir yorum yazınca bende bu sekilde düşünüpde yükseliş bekliyenlerin çogu tersde kaldı demek isdedim. ben kendi adıma analizimde yanılırsam zaten ya o pozisyona girmem başka fırsat ararım yada% 3 - 5 yukarıdan girerim.. benim beklentim daha geçerli bana göre yani bi hedefim varken bundan vazgeçip bu fiyatlardan alıp olaki beklendim ^gerçekleşirse^ bendemi tersde kalayım.. yeterince acık oldumu kardeşim ben burada gelipde 390 liralardan alım için pahalı düşecek diyip nasıl bi risk aldım farkında degilmisin 364 liraya kadar geldi yaklaşık %10 bana 2 3 kişi bana kulak verdiyse bugun bile alsa %7 alırken kar etmiş oluyor bundan sonrasını beklemesede.. burada tersde kalan insanların bana bi faydasımı oluyorki ters anlam çıkarabiliyorsunuz yorumumdan. 2 aydır kendimş yırtım insanlar terse düşmesin diye :( gerçekden üzgünüm yurdumun insanının zarar görmesi beni gerçekden üzer emin olabilirsin.. sayggılar
Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Hocam peki, acele edenlerin çoğu mahusda bi baksana :(ne demek anlayamadık bi açsanıza konuyu, çok üzülüyor ve empati kuruyorsanız.
0BeğenmedimŞikayet
Serdaradana ()Dostum biri vardı 320 gelecek diyordu
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Hocam burdan alim onerirmisiniz . (gram)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()her daim gülün kardeşim ben şuan bir şeye güldügüm yok aksine daha çok üzülüyorum tersde kalanlar için bende yaşadım o günleri.. birinin para kaybetmesine sevinmek adamlık degildir yanlış anladın sanırım yorumu mu...
Kaan666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YASABIRYA ()Gram altın alırken mi vergi kesilir yoksa satarken mi teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kaan666 ()Akıncı son gülen ıyi guler
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()çıkarken kaç ayda çıkdı bu fiyat inerken bu acelen ne az sabırlı ol :) acele edenlerin çogu mahusda bi baksana..
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()3 haftadır 330'lar gelemiyor bir türlü,36x'lar kale olmuş, çarptığı gibi yukarı sekiyor, bırakın bu 330 sevdasını artık be:))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hocam sorun degil en fazla % 2 3 yukarıdan alırız ama 2 tane tepe formasyonu birde wolfformasyou gördügüm bir fiyatıda ben biraz izlemek isderim aylıkdaki doji'de can sıkıcı geliyor bana.. orta uzun vadeli yatırımcı oldugum için daha garanticiyim düşündügünüz için teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Üstad gram hakkında ne düşünüyorsun
1BeğenmedimŞikayet
NeT42 ()Bu gibi formasyonlara çok güvenirseniz işlem açamaz treni kaçırırsınız.
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Kesinlikle
benim tahminim
Ay sonuna kadar gidim gidim
Dususunu tamamliyicak
Zaman kazaniyor.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah kardeşim aynen izlemeye devam... pala inatla gıdım gıdım indiyor bizde Hz Eyüp Peygamber sabrı oldugunu bilmiyor :)
Heysen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Kalemine sağlik
Kardesim
İzlemeye devam