Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Çok Teşekkur ederim, çok şükür iyiyim, @Aynur1 arkadaşım. Umarım siz de iyisinizdir. Geçen hafta sonu yaptığım paylaşım ve dün paylaştığım grafik ve öngörülerimde veya beklentimde bir değişiklik yok. Hafta sonuna kadar gümüş ons ta yön belli olur demiştim. Tabi önce hareketi ilk ağır abi ons altın yapıyor, devamında gümüş ons onu yakalar diye düşünüyorum. Stabil halde sabırla beklemedeyim. Size ve tüm arkadaşlarımıza bereketli kazançlar.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()İyi günler hocam. Bügün girafik paylaşmadinizda. Dünkü bu grafik değişmedi değilmi. İlsinizdir inşaala.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Dostum eger vade sıkıntın yok ise temmuz'da güzel bir yerden satarsın biraz sabırlı olun
es_ank için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Amin hocam mesuliyet benimdir sizce biraz daha yükselirmi kaçtan satarsam başa baş cikarim
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Sn. @es_ank arkadaşım iyi akşamlar. Bu gün sabah bana sormuştunuz 3.87 rakamını, sizin 3.87 rakamını gün içi üç kez gördük. Ancak Üzerinde kalıcılık sağlayamadık. Dilerim gümüşlerinizi daha yukarılardan kazanç ile satarsınız. Bereketli kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim. sn. @The_RePaN hocam. Allah sizden de razı olsun, elinize, emeklerinize sağlık. Teşekkürler. Bereketli kazançlar
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Değerli çalışmalardan dolayı Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim sn. @Gümüşlerin_efendisi, Allah sizden ve paylaşım yapıp öngörüde bulunan, emek harcayan tüm arkadaşlarımızdan da razı olsun. Bereketli kazançlar. Teşekkürler.
Gümüşlerin_efendisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @es_ank arkadaşım, cuma günü ve hafta sonu ons gümüş için takip etmemiz gereken iki grafik paylaşmıştım, benim teknik grafikte görebildiğime göre kısmi düzeltme sonrası kademe kademe yükseliş olabileceği yönünde, sabah ta dört saatlikte toparlandığımızı ve pozitif olduğumuzu belirtmiştim, dilerim bu durum devam eder, toparlanmayı günlükte de görür ve kaldığımız yerden üst dirençlere doğru yolumuza devam ederiz, Bu durumun ve gideceğimiz yön bana göre hafta sonuna kadar netleşir. Ben gümüşü ons olarak takip ediyorum, şu an için usd'de grama destek veriyor, gümüş ons'ta destek verir ise sizin gram gümüş rakamınız bana çok uzak bir rakam değil, tabi makas farkından dolayı kazanabilmeniz için daha yukarı rakamları görmemiz gerekecektir. Yine de alım- satım veya bekleme karar ve takdiri sizlerin. bereketli kazançlar. Teşekkürler.
es_ank için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşlerin_efendisi ()Uzman hocam Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Değerli uzman kardeşim hayırlı günler diliyorum ben 3. 87 den gümüş aldım acaba biraz yükselirmi çıka bilmem için lütfen rica etsen yardımcı olur musun şu an işe başladım çalıştığım için çok fazla takip edemiyorum bütün mesuliyet benimdir çok rica ediyorum teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim saygıdeğer @vasili32 arkadaşım. sizin ve iyi niyet ile paylaşım yapıp öngörüde bulunan tüm arkadaşlarımızında ellerine emeklerine sağlık, bereketli kazançlar. Teşekkürler
vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vasili32 ()elinize sağlık syn. üstad