Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Teşekkür ederim kardeşim, iyi ki varsınız.
Sorgulayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sorgulayıcı ()Kardeşim, güzel bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık. Bir ilave de ben yapayım. Mavi daireden dönen ons üst kanal çizgisine kadar gidiyor. Şayet buradan dönerse satış için üst kanal çizgisine değmesi beklenebilir. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Hiç kal gelmesin kardeşim, yükselirse sen zaten kar üzerine ekleyerek devam edersin. Düşerse de parçalı alımlar ile ortama düşürür eninde sonunda kar edersin. ONLAR oyun kurucu bizlerde yani küçük yatırımcılar olarak piyonuz. Bak tam bitirmedim ama senin için dolar grafiğinde bir şey göstereceğim, beni daha iyi anlarsın. Senin için şimdi atıyorum.
my_life için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Pazartesi bende yeni rota çizerim büyük ihtimal takip ediyorum ama ışlem yapamaz oldum :) kal geldii
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Girmedim kardeşim. Ancak ben Akıncı Bey gibi keskin bıçak değilim. Ona yakışıyor bu haller. Madem açtın mevzuyu söyleyeyim. Onsda yükselen takoz ki aşağı kırılma ihtimali yüksektir. Kırılırsa bende 1570 aktarmalı 1529 var. Bu benim aklımda durur, ama diyelim ki tombul parmaklılar bir yerden güçlü alım yaptılar. Sen ben üzerinde zıplıyoruz o rakamda takıldı aşağı inmiyor, ne yapacağım yani formasyonum diyip uzaktan mı bakacağım. Anında dalarım. Bu seferde yükseliverir arkasından bakamam. Onun için kardeşim şu anda borsa, sanayi, emlak, otomotiv para akışı olacaksa emtiyalarda düşüş normal. Bunun ipuçlarını seninle biz 1745 lerde konuştuk. Kaç kere yazdım.1673 leri gördük. Piyasayı biraz daha takip edeceğim, özellikle de ilk iş gününü. Bakalım ne olacak?
1BeğenmedimŞikayet
my_life ()Sende mi aynı fakirdesin grama girmediysen evet diycem girmedin dimi
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Eyvallah kardeşim.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()kardeş eline saglıkk.. ben tepesindeyim hiç bi yere gidemez sen rahat ol :)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Ben teşekkür ederim. Çok naziksiniz.
_FotoFilm_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_FotoFilm_ ()Eline saglik tsk ler :)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Hayır desem.
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Hakan yüzbaşım grama girdin mi desem
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Her zaman ki gibi çok naziksiniz. Teşekkür ederim.
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Eline emeğine bol yüreğine sağlık. Yine döktürmüş sün.. like benden:))
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Yukari gitmem der ısrar ederse biz ona uyarız hocam yapacak bisey yok sanki:)