Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0417 00:02:29
EUR 36.0147 00:02:29
USD 34.5492 00:02:29
ALTIN ONS $2706.4050 00:02:29

Grafiği gönderen: Gümüş2940

⭐⭐Gümüş2940 ()
Gümüş

- Arkadaşlar admin yildiz vermiş sağolsun alt yorumda 17.86 ya vurgu yapmistim gram tl olarakda 3.88 e tekabül ediyor gecildiginde 4h lik pozitif olacakti malesef negatif seyrediyor 1h lik aşırı alim satim bölümüne gelmiş gunduz ichomu rs macd psar baskaca baktigim indikatorler 3.79 alim vermisti vergi ve makas olmasa idi bir 5 6 kurusluk kar alinabilirdi malesef şimdi yuksek risk olusturuyor uznca suredir takip ettigim grafik bayrak formasyonu vardi kirildiginda nerenin gelecegini ve satisin olacağını paylasmistim uzerinde bir kac calisma yaparak gün icinde gorulenleri anlatmaya calistim sizler icin pozizyonu olan arkadaslar ve acmak isteyenler icin ben tl deyim çünkü ya cok iyi bir yerden alim yapip uzun sure beklemek yada baska yatirima yonelmek gibi bir düşüncem var. 17.86 3.88 direnc takibinizde olsun alt seviye bugun itibari ile 3.76 takip edilmeli alt yorumda kanal hareket rakamlarini verdim 1 saatte her sey degisebilirken oyle hayali şu bu ucuk rakamlara itibar etmeyiniz adim adim yol alin parcali ve destekten almaya dikkat edin kacan kacsin tersde kalmaktansa alim her zaman verecektir hayirli akşamlar ytd.

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Gümüş için battıbalık yorumu (16 saat önce) Cevap yaz
Konu: #21199987 Grafik detay ve yorumları

Benim bir çalışmamda bir kanal var. Kanalda 3.72 de güçlü bir direnç var. Kanal hareketinde 1 kuruş bir sapma yaptı yani bir iğne attı şuan kanal içinde harekete devam ediyor. Kanalda yarın yukarı yönlü çıkış yapmazsa geri gelecek destek çizgisi aynı zamanda günlük grafikte psar a denk geliyor. Günlük grafikte Psar da yön değişimi yapmayacaksa o desteğin üzerinde dövüş vermesi lazım fakat yukarı yönlü bir trend yapacaksa 18.1 seviyelerine gelip haftalık kapanış yapması lazım. Aylık grafikte 18.3 kırması gerekiyor. Fakat bu hareketi ayın son haftası yapabilir gibi geliyor

https://altin.in/battibalik
Alt yorum

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş2940 ()

Rica ederim kardeşim niye koymusum diye baktim 3.74 79 vs fibonacci destekleri ve baskaca calismalarim var

_MAYA_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş2940 ()

Malesef kardeşim olmuyor ben tüm bilgi veren acemide olsa hep yararlanmaya calistim herkesi kendimden ustun tuttum halada düşüncem ayni öte yandan ne gördüm hicbir sataşma veya hakkinda kötü bir cümle kurmadigim insanlar beni engellemis gibi gibi şeyler bende engel atiyorum saygisiz, ukala, hicbir bilgisi olmadan rakam atip tutanlar vs kendimi kanitlama gibi bir düşüncem yok takipcidir begenidir bunlarin bana 1 kuruş kârı yok amacim hep birlikte kazanmak inşallah ileride dahada yaygin olur herkes bizlerde yararlaniriz...

Uzun_Hasan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Uzun_Hasan ()

Sayfada keske sizin gibi bole ustadlar hep fikir alisverisinde bulunsa biz gizli takipcilerde yorumlarinizi okuyarak tecrube edinmeye calissak ama maalesef @Gümüş2940 @battıbalık

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Bende tl deyim yükseliş sonlanmış olma ihtimali olabilir. Bu risktir. Ben aynı şeyi dolarda 7.27 dönüşünde söyledim 6.69 kırarsa ciddi bir düzeltme yapabilir dedim. Gelen cevaplarda şu vardı 6.67 gitmez. Yükselişteyiz. 7 yi kıramaz vs dediler. fakat 6.69 giden kanal vardı ve şuan yükseliş kanalına girmezse ve o desteği kırarsa çift tepe formasyonu ihtimal dahilinde. Tabi ons ciddi bir yükseliş yapmazsa fiyatı çekebilir

Gümüş2940 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş2940 ()

Sağol kardeşim eyvallah

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş2940 ()

Kardeşim tepki alimi ve yolcu almaya yonelik bir hareket gibi duruyor cok fazla cslismiyorum suan tl deyim belirttigim gibi rahatim anlayacagin :) senin calismalarina saygim sonsuz çünkü cok basarilisin kardeşim yarin cuma veriler var hafta kapanışı belli eder.

2BeğenmedimŞikayet

_MAYA_ ()

Sağolun uzun uzun yazmışsınız. Teşekkür ederim :)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş2940 ()

Teşekkür ederim grafik uzunca takip ettiğim grafik onceden destek direnç calismasi yapmistim ondan kalan 3.74 kanal desteği 3.76 rakamlara pek takili kalmayin ons bazinda paylasimlarim vardi ons bazinda takip ederseniz saglikli olur vakit bulabilirsem ons bazinda da atarim kardeşim 3.76 ya gelmeden dun verdiğim 3.79 var o biraz daha saglam düşüşe gecerken alim seviyesi belirtmiyorum sadece kanal destegi ve ons bazende gram tl azda olsa paylasiyorum alim yapacaklara birakiyorum tercihi çünkü herkesin tl si ve pozisyonu farkli bana gore duserken alim yanlis düşer yataya baglar al sinyalleri gelirse alinir kardeşim

_MAYA_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Uzun_Hasan ()

Like larin alayi size. Isin gucun rasgelsin ustad

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Benim bir çalışmamda bir kanal var. Kanalda 3.72 de güçlü bir direnç var. Kanal hareketinde 1 kuruş bir sapma yaptı yani bir iğne attı şuan kanal içinde harekete devam ediyor. Kanalda yarın yukarı yönlü çıkış yapmazsa geri gelecek destek çizgisi aynı zamanda günlük grafikte psar a denk geliyor. Günlük grafikte Psar da yön değişimi yapmayacaksa o desteğin üzerinde dövüş vermesi lazım fakat yukarı yönlü bir trend yapacaksa 18.1 seviyelerine gelip haftalık kapanış yapması lazım. Aylık grafikte 18.3 kırması gerekiyor. Fakat bu hareketi ayın son haftası yapabilir gibi geliyor

0BeğenmedimŞikayet

_MAYA_ ()

Yıl- dız ınız hayırlı olsun :)
Alt yorumu göremedim.
3,76 dikkat demişsiniz ama grafikte 3,74 var
hangisi alım noktasıdır?

2BeğenmedimŞikayet

Gümüş2940 ()

Eyvallah güzel kardesim Allah herkesden razi olsun bir Allah razi olsun temennisi benim için en büyük kazanç işin rast gitsin sağol

0BeğenmedimŞikayet

Uzun_Hasan ()

Allah razi olsun verdiginiz bilgiler icin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum