Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Hahaha salina salina geliyormu hocamm :))
0BeğenmedimŞikayet
beklemedeyiz__ ()peki borsayla ilgilenyor musunuz
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
beklemedeyiz__ ()tesekkr ederim cvabniz icin al sat demycegnizi tahmn etmistim aslinda oyle dyorsnuz cnku :) su an drenc yaknlarnda 1717 alim icin beklemeliyim o halde
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Yorumlarımda beklentilerimi paylaşıyorum, ben Al veya SAT diyemem, uygun destek ve dirençlerde Parça AL veya Parça SAT diye paylaşıyorum.
Benim grafiklerime göre Yatay bant üst direnci üstünde ve kanal direncinde parça satış, yatay bant alt desteği ve kanal desteğinde parça alış uygun olur.
beklemedeyiz__ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Profilimden geriye dönük gram paylaşımlarıma bakarsanız, orta vade için Gramda düşüşün kademeli olarak düşeceğini paylaşımlarımda görebilirsiniz.
BAHTSIZ_IM için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Orta bant sevyelerine yakın , 1h de üst bant sevyesinde olması geri çekilebileceği anlamına gelir, buda 1703 ve 1692 ler test edilebilir anlamına gelir, B. Bandı açısından.
lemonagacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAHTSIZ_IM ()Hocam grafikten pek anlamam
364 dipmi oluyor acaba elinize sağlık saygılar
0BeğenmedimŞikayet
beklemedeyiz__ ()hocam merb sizin profilinizi yazilarnizi okuyorum hep nacizane fikrinzi alsam, alim icin yarini beklemeli miyim yoksa bugun uygun buldgumda parcali alm yapmali miyim
0BeğenmedimŞikayet
lemonagacı ()Naçizane bir şeyler öğrenmeye çalışan biri olarak soruyorum 1h bolinger bandı direncini test ediyor ama günlükte baktığımız zaman nerdeyse destek seviyelerinde geziyor
Bu durumu nasıl yorumlamak gerekir
0BeğenmedimŞikayet
beklemedeyiz__ ()yanls yazdim szw yazmycaktm
Firari6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
beklemedeyiz__ ()hocam merb sizin profilinizi yazilarnizi okuyorum hep nacizane fikrinzi alsam, alim icin yarini beklemeli miyim yoksa bugun uygun buldgumda parcali alim yapmali miyim
Firari6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Firari6161 ()Şimdi bozsak alttan alacak kadar düşer mı
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()ALLAH yanlış anlamışım, bittik desenize o zaman :(
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ben düşecek manasında paylaştım, siz yükselecek olarak anladıysanız!
Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()teşekkür ederim emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
43byn ()Salmasin hocam
0BeğenmedimŞikayet
lemonagacı ()Hey maşallah
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()İnşALLAH Hocam, çok güzel grakif umutlarımızın bittiği anda yetişti :)
4BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()açıklaması. Gram Bollinger üst bandında ve 372,68 direncini test ediyor.
Salında gel, aşağıya salacak anlamında.
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kagü ()Beklenti gramda yukarimi
0BeğenmedimŞikayet
mktk11 ()Bu grafiğe göre düsüşe mi geçecek tekrar?
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()376 üstüne atarmi ki
0BeğenmedimŞikayet
Yücel41 ()Hocam turkcesi nedir bu grafiğin saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Hocam nereye gidiyor aşağı mı yukarımı :)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()tarbaz bey nedir açıklaması kusura bakmayın yanlış anlamamk adına sordum
0BeğenmedimŞikayet
altincim58 ()Hocam 340'ların gelmesi biraz bekletecek galiba bizi