Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:34:50
EUR 35.9598 06:34:50
USD 34.5492 06:34:50
ALTIN ONS $2717.4500 06:34:50

Grafiği gönderen: hakan7038

Her birey kendi riskini alır.Gram grafik de genel görünüme bakarken bir ayağının ons bir ayağının dolar olduğu unutulmamalıdır.Saygılar efendim.

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Sen, evin içindensin kardeşim. Sağol varol. Hayırlı geceler, hayırlısından kazançlar temenni ederim.

hayrr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Nezaketiniz ve emeğe saygınızdan dolayı ben çok teşekkür ederim. Sizin gibi insanların varlığı bana şevk veriyor. İyi geceler dilerim.

Zaza_Bingöllü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hayrr ()

Sağolasın kardeşim hayırlı geceler olsun inşaAllah

2BeğenmedimŞikayet

Zaza_Bingöllü ()

Efsane bir grafik dost emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Gitmesin bu gece dönsün 371 le 1705 lerle yaa

Kds için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kds ()

Okadar girmez belki

my_life için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Adim adim izle tamam adım adım gideyim 350 lere :(

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Bu genel görünüm kardeşim. Biz kısa vadeli durum analizinde saatlik ve dört saatlik grafikleri kullanırız. Ben de şu anda dört saatlik grafikte dip rakam 362 rakamı. Bu rakam geçilirse diğerlerini beklerim. Geçilmez ise ilk etapta yukarıda 370 beklerim. Yani kardeşim sabırla ve adım adım. Saygılar.

my_life için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

my_life ()

Yanı hakan hocam 367 ve altı mi geliyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum