Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Platinzade01 ()Evet hocam iyi dinlendi
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Iyi geceler üstadlar yarın 870 leri geçse artık ons
Fazla dinlendi sanki
Platinzade01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zireke ()Teşekkürler hocam elinize sağlık.
2BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()onsları baskılıyorlar o yüzden diyorum yayı ne kadar gerersen o kadar ileri gider ama o yüzden bu düşüş trendin kırılma zamanı bu yay bir fırladımı şuan platine sövenden çok o zaman öven insanlar çıkacak sen sabırlı adamsın 2021 e ne kaldı şunun şurasında ölmez sagolursak orayı bile beklemedn gelebilir bu kırılım ki 1200 ons a kadar ilk etapta yükseliş bekliyorum :)
2BeğenmedimŞikayet
Platinzade01 ()İnşaAllah hocam bakalım
Şuan bu platinin 890 üstü olması lazımdı
Ama yok olmuyor bir durum var
Yani bu kadarda olmaz dedirtiyor
Sekoferit için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Platinde onsları baskılıyorlar paşam ama merak etme o dün gece attıgım formasyon çalışır ise 10 yıllık düşüş trendini kıracak ki 2021 ilk ceyregine kadar platinde çok güzel rakamlar göreceğiz inşaAllah :)
0BeğenmedimŞikayet
Platinzade01 ()İyiyim Allah'a şükür
Platin bitiriyor beni ama gözü yukarıda
Nazlanıyor
Sekoferit için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Rica ederim dost ben centilmenliğimdeen ödün vermiyorum farkındaysan dostlarımız yeter sayfanın veda- i iftarı sen nasılsın paşam iyisin inşaAllah :)
2BeğenmedimŞikayet
Platinzade01 ()Merhabalar
Emeğinize sağlık
Ben beğendim, düzelttim
Yani senin tahminine uymuyorsa, ya da beğenmediysen de emeğe saygı göstermek gerek
Dislike ayıp olmuş
3BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Amin cümlemizdn inşaAlla platin sayasınada attm grafiği biri begenmemiş dislike vermiş herhalde :) Grafik yorumum ise günlüklerde grafiğe baktıgımda ema20 günlük destek muazzam çalışıyor kaç gündür üstünde ve kırılmıyor aşağı inmesine izin vermiyor günlüklerde bolinger daralmaya başladı haftaya 1 haftaya kadar kırılım olur bir yöne ben mum grafiklerine bakarak günlük ve haftalıklarda yukarı yönlü bir trend oluştugunu düşüüyorum o yüzden ema20 kırılmadıkça yön yukarı diye düşünüyorum dost
Mazlum5656 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum5656 ()Tesekkur ustadim vermis oldugun bilgiler icin allah razi olsun hangi taraf daha meyilli duruyor yukarimi asagimi