Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Serdarmete ()Anladım abi saolasın tesekkürler
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mali_Müşavir_ ()Dolar icin kisa bir yorumunuzu ala bilir miyim.
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Serdarmete merhaba,
1 Saatlik grafikte net, temiz bir TOBO göremedim ben. Yanılıyormuyum bir daha kontrol et istersen OBO için iki omuz ve ortasında bu omuzlardan daha yuksek bir baş şekli oluşması gerek ki ona OBO veya TOBO diyebilelim.
1H
İyi akşamlar dilerim.
Serdarmete için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Süper Trend indikatörü LRC indikatörü ile birlikte değerlendirildiğinde birbirlerini aşağı ve yukarı yönlü kesme durumları, Ana Yön trendinin istikametini gösterir. Hatta bu kesişmenin hemen akabinde gelen mumun üzerinde küçük bir ok işareti çıkartarak bu şekilde yönu de ifade eder. Bundan başka Süper trend eğrisi kesişme sonrası otomatik olarak kımızıya donmuş ise yine duşuşu yeşile dönmuş ise yükselişi ifade eder. Benim çok beyendiğim bir grafik şekli. eğri yöne göre kendisi renk değiştirerek ilerliyor. Ben grafiklerde ilk bu grafiği paylaşmaya çalışıyorum. Biz önce nereye doğru gidiyoruz onu bir anlayalım diğer griterlere daha sonra bakarak aksiyon alabiliriz. Birde o kadar çok atıp tuan sallayan var inanamıyorum. Yön yukarı gösteriyor birileri hala aşağı doğru gidiyoruz diye paylaşım yapıyorlar yeni arkadaşları da şaşırtıp zarar etmelerine sebep oluyorlar. Buna çok kızıyorum.
O nedenle bu grafiği paylaşırken herhangi bir formasyon vs şeye odaklanmayıp önce doğru yön bilgisini göstermeye çalışıyorum.
Bol şans dilerim
Senaralist11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist11 ()İlk attığım yoruma bak geri cvp yazmadım yaraamaz çocuk seni
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist11 ()Hocam emeğine teşekkürler ama orda atladigin durum var çanak formasyon hedefi rakamına gidiyor bence yukarı kestiğini baayin trend asagii
0BeğenmedimŞikayet
Serdarmete ()Saatlik grafik tobo hazırlığı bitmek üzere hocam yanlışmıyım