Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalı_Mert ()Rica ederim hayırlı kazançlar
Adanalı_Mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seda_boz ()yabancı dizi seviyorum, film de izledim tabii. karantina malesef.. :)
my_life için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
my_life ()Beklediğinize değecek inşallah canım
seda_boz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Hahah dizi mi :) sinema izle başla ve bitir niye bekliyceksin :))
0BeğenmedimŞikayet
seda_boz ()laptoptan dizi izlemeye girdikçe açıp giriyorum. bir yandan veriler yukarıda dönüyor, bir yandan diziye devam:) hele o düşüteki günler, çok stresliydi. bu dönemlerde malın da paran da olmayacak, böyle stres oluyor :D bir arkadaşım dedi geçenlerde, haklı aslında :)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Sen geliyorsun ben çıkamıyorum:) bir hafta sonra ben de azcik gircem :)
0BeğenmedimŞikayet
seda_boz ()tamam teşekkür ederim. 00 sanıyorsum ben de.
Adanalı_Mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalı_Mert ()Gece 1 de açılıyor piyasa 5 dakika değil 1 saat 5 dakika sonra
0BeğenmedimŞikayet
seda_boz ()5 dakika sonra açıyoruz değil mi gündemi :) allahım yine geldim bu sayfaya. bağımlılık gibi.
1BeğenmedimŞikayet
my_life ()382 kalırsak inşallah güzel rakamlar görürürüz:)
0BeğenmedimŞikayet
seda_boz ()ne güzel beklenti :)
0BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Bu beklenti güzel en kısa zamanda diyelim ozaman inşallah :)
1BeğenmedimŞikayet
my_life ()Saygilar bizden hoca değilim ama tesekkur ederim :) ne bekliyoruz hemen ben söyleyeyim mi 393 :)
Bulut_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Hocam sayğılar
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Her daim beklerim :) sagol hocam her gun artiyorr biliyorum senin hakkin cok tesekkur ederim iyiki varsin :))
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kibritçi_Kız ()Ben veririm hocam size
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Ben de sayfanı kontrol ediyordum. Dislike var mı diye. Çok şükür bugün yok. Üç likenı verdim. Artık 24:00 sonrasına bırak yorumlarını. Biri dislike verirse düzeltemem:)))
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Amin üstad cümlemizin insallah
1BeğenmedimŞikayet
my_life ()Emeğine sağlık hakan hocam
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Eyvallah Polat kardeşim. Hayırlı geceler, hayırlısından kazançlar temenni ederim.
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Saygılar kardeşim