Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0431 17:07:24
EUR 36.0653 17:07:24
USD 34.5525 17:07:24
ALTIN ONS $2691.1300 17:07:24

Konu: BTC 31.05.2020

Günaydın değerli dostlar, tüm dostlara
Hayırlı Pazar'lar..

BTC grafikte de görüldüğü üzere BİTSTAMP'a göre 9758.27$'a seviyesine kadar bir ivme yapmış olduğudur.. BTC 9758.27$ ve, geçen haftanın 8.630$'lık en düşük seviyelerinden %de13'ün biraz üzerinde ivme yapmis görünüyor.. btc şuan, 9.500$'lık pivot seviyesinin üzerinde ve pozitif işaretler gösteriyor olmasidir.. BTC 9.200$'lık seviyesine yönelik kısa vadeli olumsuz düzeltme sonrasında iyi bir şekilde toparlanmis olsa da, BTC'nin şuan 4 saatlik cizelgesinde ise 9.800$'in üstüne atması için 9.650$ civarında kalmasi, tutunması önceligidir..

BTC, 9.340$ kısacası 9.300$'lık desteğin üzerinde olduğu sürece, 9.800$ ve daha üst seviyelere doğru bir ivme kazanmaya calisacaktir o yüzden bugün (haftalık/aylik) kapanış bize daha yol gösterici olacaktir.. Bu hafta, BTC 100 MA seviyesi yükselerek şuan grafikte de gözüken 9.340$ seviyesine kadar yükselmiş olduğudur bu seviyeye kadar düzeltmeler olması bile normal karsilanmalidir.. BTC şuan 9758.27$ seviyesinden 9.505$ seviyesine kadar bir düzeltme yapmış bulunmaktadır..

BTC şuan 4 saatlik görünümde 9.455$ seviyesini test ederse şayet 9.300$ bölgesi destek görevi görmesi de muhtemeldir.. Grafikte %de61.8 FiB geri çekilme seviyesinin üzerinde 9966.12$ ile 8.630$ gidip geldigidir ve bu oran ise (9455.79)'dir.. Ayrıca BTC'nin yine gözüken 9.570$ seviyesine yakın bir direnç düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma olduğudur.. Yine gözüken %de78.6 FiB geri çekilme seviyesinin üzerinde kalması (9680.19) fiyat seviyesinin 9758.27$ ve kısacası düz hesap 9.800$ seviyelerine doğru yükselmesi olacaktır.. 

Yukarı yönde 9.800$'da kalması halinde büyük direnç olarak 9.950$ civarı seviyeler ve 10.000$'a doğru gitmesi beklenebilir ve bu seviyelerde ve üzerinde büyük satis emirlerinin olduğunu ve buradan red yeme ihtimalini olduğunu bilmemiz yeterlidir sanirim.. Boğalar bir FOMO oluşturacak ise bir sonraki büyük direnç, fiyatın 10.500$ seviyesi olacak ve 11.200$ ve 11.500$ ve ardından CME'nin GAP'i dolduracağı düşüncesindeyim o seviyede (11.800$)'dan geçmekte olduğunu bilelim..

BTC 10.500$'ın üzerinde kırılması demek, 2 yıldan fazla simetrik bir 3'geni, 11 aylık genişleme kamasını, 8 aylık yatay direnci kıracak anlamı taşımaktadır,  ama biz yine de adım adım sağlıklı bir şekilde yüksek seviyeleri şimdilik beklemeye alalim.. Kısa vadede, BTC 9.650$'ın Altın da kalmasi halinde 9.500$ kısa destek ve 100 MA 9.430$ seviyesine kadar esnemesi olacaktir..

Ana destek simdilik, 9.300$ civarı seviyesi ve bu seviyenin altına düşmesi durumunda şuan en kötü senaryo 9.000$-8.800$'a düşmesi olacaktir.. 4 saat MACD hala yükseliş bölgesinde gidip gelmekte saatlik ise bu görünüm 50 seviyesinin çok az üstünde.. RSI ise şu anda 4 saatlik görünümde 60 seviyesinin üzerinde pozitif görünüyor..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Gariban_76 ()

Hocam şu 4 saatlik mum geçti birde sana danışalım btc nedir durum :)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Dostum böyle ne olduğu bilinmeyen jetonlarla ilgili pek analiz tutmayabilir bir balinanin veya jeton sahiplerinin ivmesine bakabilir, günlük görünümde 0.0383$'in üstüne çıkması halinde 0.046$ civarı hedefte olacaktir ama kısa vade de en iyi ihtimal olabilir.. 11 Mayis'ta 0.1235$'dan düşmüş görünüyor tehlikeli pump dump jetonu olabilir ve asla full alım yapmamanız ilk başta tercihiniz olsun..

kaffar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

XLM şuan günlük MA20 seviyesi üstünde yani 0.6866$'in üstünde pozitif görünümdedir bu seviyenin altına düşmediği sürece üst seviyeler beklenmesi gerekir.. Şuan günlük üst bollinger bandı 0.07357$'da kalması bir üst direnç 3 Mayıs'ta gördüğü seviye 0.07713$ seviyesini test etmek isteyecek olmasıdır.. Çoğu altlar gibi XLM'de 200 günlük MA ve hareketli ortalamaların üstünde pozitif görünüyor bununla ilgili grafik ve yorumlarim vardı profilimden inceleyebilirsiniz..

paraistiyorumpara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Merhaba değerli kardeşim, gece saat 03:00'den sonra genelde asya alım/satımlara başlıyor XRP ve XLM'de kısa vade de çok şey beklememeniz gerekir al- sat için uygun ama eğer ki altlardan alım yapmadiysaniz kısa vade alıp satmaniz en güzelil olanıdır ve kar cebe yakisir, BTCTURK'te hangileri var bilmiyorum ama ETH ADA LTC LİNK XMR NEO BCH XTZ ATOM degerlendirebilirsiniz..

Madagaskarlı61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kaffar ()

Merhaba @codex tnt hakkında düşüncelerin dedir hocam çok terste kaldım ne yapmalıyım

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Madagaskarlı61 ()

Hocam selamlar. Bitcoinde yeniyim. Dün XLM ve XRP den alım yapıb bugün sattım. Bitcoinlerin grafiğine baktığımda gece 4 ve 6 arası düşüş olmuş. Her zaman aynımıdır. Yukarda belirttiğim coin lerden al sat a devam mı ediyim. Başka bir coin õnerirmisiniz. Btc Türk de Tl üzerinden işlem yapıyorum. Cevabınız için şimdiden Teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

paraistiyorumpara ()

xlm ne olur yada başka bir coin önerir msiiniz?

0BeğenmedimŞikayet

btc68 ()

teşekkürler dostum

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşk ederim dostum, BTC ETH ve ADA gayet iyi görünümde özellikle ADA aksilik olmazsa ayın ortalarına kadar ivme yapabilir testnetleri Shelley güncellemesi etki yapıyor ve markette ki üst sıralara doğru gidecek olmasıdır bugün XTZ'yi de tahtından etti ve 10. sıraya geldi..

btc68 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

btc68 ()

eline sağlık dostum benim takip ettiklerim btc ethereum ada bunlar ne olur

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum