Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Bakıyorum bende:))
BrütTakas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()kolay gelsin görüşüz
Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Abi bugün baya verimli geçti :)) şunlara iyice bakayım belki akşama sınav olur :)) görüşrüz akşam
Krokodil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()pazar bile ödev çıktı ona göre
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Oku bakalım:))
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Vay eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Tamam abi. Sağolasın hepsini okurum:))
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()@Esaretci bunlara da göz at sonra. Ben şimdi çıkacam sonra görüşürüz
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Rica ederim ben sadece paylaştım. Bol kazançlar
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Teşekkür ler indordim. Adam diyorki en önemli si en alttaki ikisi çok önemli bence kötü veya düşük piyasa koşullarında 2. sınıf düşük kağıtlar almayın tam da buzamandan bahsediyor 2. Sınıf almamak lazım yanlış tercih sebebi evet
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Bereketli olsun
Antep için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Doğrudur bilgim yok
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Az aladım çok değil.
Albatrosadana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()İşyerinde bi arkadaşta da öyleydi işbank aracı kurım üzerinden işlem yaptırmıştı
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Sen salça mı aldın
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Onun ayrı siteleri var hemso bildiğim. kadarıyla:)
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Araya nokta atmassam onların sayfaya düşüyo yorum.
1BeğenmedimŞikayet
Antep ()B.. t.. c varmı bankada aracı kurumlardamı var onada el atcam.)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Aslında yurt dışı piyasalar için ama meşhur bir kitap diye. paylaştım içinde işe yarar bilgiler var. Spek ve a1 mi iş yapar:)
1BeğenmedimŞikayet
Antep ()Hemşo bist 30 içinmi bunlar .. bende spekler ve a1 capital için yazcam kitap . ))